Güzellik & Bakım Hangi renk oje seversiniz? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Kırmızı favorim benim.Kırmızı bordo siyah Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Hangi renk oje seversiniz? Hangi renk oje seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Oje Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Siyah renk oje çok yakışıyor bence.. birde bordo renk ojeler de güzel kadınlarda 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kırmızı bordo ve nude tonlar, ayakta da daha çok pembe, bordo, yeşil, lacivert gibi tonu koyu olan renkler. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kadınlarda oje ve iç çamaşır uyumuna bayılırım. Söylediğin renkler ikisinde de favorim 1 0 Yorumla
deepwate Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Gündelik pastel tonlar tercihim olur özel günlerde ise siyah bordo ve lacivert 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Kırmızı açık toz pembe ve toprak renklerini ha bir de mor kadınlara yakıştırıyorum 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. kırmızı, siyah, bordo severim 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Kaybolan renkler çok iyi desenliler de iyi 0 0 Yorumla
Çılgın-Adam-35 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Kişinin tenine yapısına göre değişiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Siyah renk oje çok yakışıyor bence.. birde bordo renk ojeler de güzel kadınlarda
Kırmızı bordo ve nude tonlar, ayakta da daha çok pembe, bordo, yeşil, lacivert gibi tonu koyu olan renkler.
Kadınlarda oje ve iç çamaşır uyumuna bayılırım. Söylediğin renkler ikisinde de favorim
Gündelik pastel tonlar tercihim olur özel günlerde ise siyah bordo ve lacivert
Kırmızı açık toz pembe ve toprak renklerini ha bir de mor kadınlara yakıştırıyorum
French manikürü en sevdiğim
Kırmızı olabilir kadınlara yakışıyor
Oje sevmiyorum
bordo yakışıyor kadına
kırmızı, siyah, bordo severim
Kadının elbisesiyle uyumlu ise severim
Pastel renkler daha şık duruyor bence
Siyah ve beyaz bir de ten renkleri
Kaybolan renkler çok iyi desenliler de iyi
Bordo, siyah, kahve tonları
Kişinin tenine yapısına göre değişiyor
Koyu renkler daha çok ilgimi çekiyor...