Güzellik & Bakım Dikkat çeken makyajlara karşı ön yargınız var mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Yani hemen eleştirir misiniz, yoksa "vay be! güzel" dediğiniz de olur mu?#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Super s. 🌺 Dikkat çeken makyajlara karşı ön yargınız var mı? Cevapla Makyaj Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Benim ön yargım yok ama ben kadınlarda her zaman için doğallığı seviyorum tabi ki de.. yani doğal güzelliği bence yeterlidir bir kadının 1 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Makyajı severim bide şekilli olanlar var isimlerini bilmiyorum böyle pullu falan hepsi çok iyi makyaj kadın doğasında olmalı 1 0 Yorumla
06Zeus06 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Sen yapma da gerisi önemli değil bu kadar güzel bir yüzü makyaj ile gölgelemek insanlık suçu sayila bilir çünkü 😂 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl abartı olan şeyleri sevmem zatneönyargı değil ama yani şu resimdeki şov ya da stage makyajı olabilir 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Dikkat çeken hiçbir şeyi sevmiyor bu ponçik bedenim 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. eleştirmem şöyle olur yani nereye gittiğine bağlı o makyajla.. 1 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Makyajın her türlüsüne ön yargım var. Makyaj çıktı mertlik bozuldu 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Bu makyajı yapan ile yan yana bile gelmek istemem. Hiç güzel olmamış. Sade olmalı veya doğal. En güzeli. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Güzel görünmüyor benim açımdan. Ön yargılı davranırım muhtemelen. 1 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sevmiyorum kendimde, hoş durmuyor yapanlarda çekim için yapıyor günlük dolaşılmaz 0 0 Yorumla
monaaaaa Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Türk milletinin her şeye önyargısı var ayol , seninki de soru :d 2 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Bazılarına çok yakışıyor ama benim tercihim değil 1 0 Yorumla
destina8373 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 88% +1 yıl Çok abartilmadigi sürece on yargim yok 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. abartı olmaması şartıyla 1 0 Yorumla
nrllh21 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Elestiririm 1 1 Yorumla nrllh21 +1 yıl Makyaj yapıyorsan abartmican Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Benim ön yargım yok ama ben kadınlarda her zaman için doğallığı seviyorum tabi ki de.. yani doğal güzelliği bence yeterlidir bir kadının
Makyajı severim bide şekilli olanlar var isimlerini bilmiyorum böyle pullu falan hepsi çok iyi makyaj kadın doğasında olmalı
Sen yapma da gerisi önemli değil bu kadar güzel bir yüzü makyaj ile gölgelemek insanlık suçu sayila bilir çünkü 😂
abartı olan şeyleri sevmem zatne
önyargı değil ama yani şu resimdeki şov ya da stage makyajı olabilir
Dikkat çeken hiçbir şeyi sevmiyor bu ponçik bedenim
eleştirmem şöyle olur yani nereye gittiğine bağlı o makyajla..
Makyajın her türlüsüne ön yargım var. Makyaj çıktı mertlik bozuldu
Bu makyajı yapan ile yan yana bile gelmek istemem. Hiç güzel olmamış. Sade olmalı veya doğal. En güzeli.
Güzel görünmüyor benim açımdan. Ön yargılı davranırım muhtemelen.
Sevmiyorum kendimde, hoş durmuyor yapanlarda çekim için yapıyor günlük dolaşılmaz
Türk milletinin her şeye önyargısı var ayol , seninki de soru :d
Hayır tabii ki
Evet var ne gerek var abartmaya
Gidileceği yere göre değişir.☺️💜
Ön yargım yok ama sevmem
Hayır yok herkesin kendi zevki.
Bazılarına çok yakışıyor ama benim tercihim değil
makyaj gereksiz bir durum bence
Çok abartilmadigi sürece on yargim yok
Fazla abartıyı sevmem
Hiç kimseye önyargım hiç olmadi :)
Benim hoşuma gitmiyor