Güzellik & Bakım Hangi makyaj stili yüzümü daha iyi göstermiş? Cuthepanther Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor 1. Net 2. net Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi makyaj stili yüzümü daha iyi göstermiş? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. İkincisi bence 0 0 Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl aynı fotoyu 105 milyon kere gördüm allah aşkına birisi şu kızın fotoğrafını çeksin 15 senedir aynı fotoyu soruyor 1 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl 1 çünkü doğala çok yakın güzelsin. 😏 2 kart göstermiş 1den devam 0 0 Yorumla
TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl 1. Net2 diyen erkek bence güzel kadın peşindedir. 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Birinci resimde daha sade daha doğal durmuş. 0 0 Yorumla
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Makyaj finomeni olup reklam alma denemeleri mi? 0 0 Yorumla
Antalian0707 Takip Et Xper 3 Yaş: 109 +1 yıl Güzel kızsın başka hesaplarımdan da söyledim zira sıkıntı şu geri yorum yazmaman. Egoist bir kadın olduğunu düşünüyorum. 0 5 Yorumla Cuthepanther +1 yıl 50 tane görüşe yazmak zor tabiki jsjshs Yorumla Antalian0707 +1 yıl Bu şekilde ruhsal tatmin sağlıyorsun... Sen de haklısın kendine gore Yorumla Cuthepanther +1 yıl Tatminlik bişey yok herkes gibi soru soruyorum çok güzel olsam sorma gereği duymazdim veya dediğin gibi egolu Yorumla Antalian0707 +1 yıl En azından cevapları begenebilirsin. 50 tane görüşe cevap yazmak zor olabilir tabiki Yorumla Antalian0707 +1 yıl Güzelsin Türkiye ortalamasının üzerinde hem yüz hem vücut olarak. Sen daha da güzel olmak çabasındasin. Kendi kendinle bir yarışa girmişsin Yorumla
klmmlk1345 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Bemce makyaja gerek yok sen her halinle guzelzin sexisin 0 0 Yorumla
fhjjkb Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 1. Makyajın tam sana göre cok güzel 1 2 Yorumla Cuthepanther +1 yıl 2. Biraz sanki beni büyük göstermiş dimii Yorumla fhjjkb +1 yıl Evettt Yorumla
Sebepsizcesine Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 73% +1 yıl farklı bir güzelliğin var 0 1 Yorumla Cuthepanther +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. 2. olan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
İkincisi bence
aynı fotoyu 105 milyon kere gördüm allah aşkına birisi şu kızın fotoğrafını çeksin 15 senedir aynı fotoyu soruyor
1 çünkü doğala çok yakın güzelsin. 😏 2 kart göstermiş 1den devam
1. Net
2 diyen erkek bence güzel kadın peşindedir.
Birinci resimde daha sade daha doğal durmuş.
Makyaj finomeni olup reklam alma denemeleri mi?
Güzel kızsın başka hesaplarımdan da söyledim zira sıkıntı şu geri yorum yazmaman. Egoist bir kadın olduğunu düşünüyorum.
50 tane görüşe yazmak zor tabiki jsjshs
Bu şekilde ruhsal tatmin sağlıyorsun... Sen de haklısın kendine gore
Tatminlik bişey yok herkes gibi soru soruyorum çok güzel olsam sorma gereği duymazdim veya dediğin gibi egolu
En azından cevapları begenebilirsin. 50 tane görüşe cevap yazmak zor olabilir tabiki
Güzelsin Türkiye ortalamasının üzerinde hem yüz hem vücut olarak. Sen daha da güzel olmak çabasındasin. Kendi kendinle bir yarışa girmişsin
Bemce makyaja gerek yok sen her halinle guzelzin sexisin
1. Makyajın tam sana göre cok güzel
2. Biraz sanki beni büyük göstermiş dimii
Evettt
farklı bir güzelliğin var
Teşekkür ederim
Bence her halin gayet güzel
2nci foto daha kadınsı duruyor...
2. si daha iyi göstermiş
3 hala çirkinsin
Doğal olmak daha güzel bence
#Mirliva