Güzellik & Bakım Toz kontür mü, stick kontür mü? babymeri Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl bi de hot/cold ayrımı varmış stick kontürde fark nedir? Toz kontür mü, stick kontür mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
soruyorumk Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Stick üstüne tozla gecilir , bu sekilde kalıcılık artar , yüze önce tüm krem ürünler sürülür , ardından toz ürünler sürülür 0 5 Yorumla soruyorumk +1 yıl Stickte direkt yüze sürülmez , önce eline sürer ardından fırçayla yüzüne uygularsın. Yorumla babymeri +1 yıl sadece stickle olmuyo mu ya Yorumla soruyorumk +1 yıl Birkaç saat sonra kaybolur ya da yerinden oynayabilir , toz kontürle sabitlemek lazım. Krem allık sürmek gibi , krem allıgın üstünden tozla gecilmezse oda kayboluyor Yorumla babymeri +1 yıl hot/cold ayrımı için hangisini öneriyosun beyaz ten karma cilt için Yorumla soruyorumk +1 yıl Bende beyaz tenliyim , kahve tonlarında kontürler camur gibi duruyor , asıl kontür cold olmalı gri agırlıklı olur bildigim kadarıyla Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Stick hiç kullanmadım ama daha iyi gibi geliyor bana nedense 0 0 Yorumla
küçükşeftali Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Stick tabi ki ama ben ikisini de pek kullanmıyorum 0 0 Yorumla
melissakübra Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Kontürüm bile yok arkadaş beğenmediği için toz kontör verdi, çok kötü boyuyor o da 🤣 0 0 Yorumla
piceofcake Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl bi de beonzerla kontür olur mu biri beni de aydınlatsın 0 0 Yorumla
Haliçkızı Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cildin kuru ise stick, yağlı ise toz kontür kullan. 0 1 Yorumla Happy6161 +1 yıl Ya karma ya da normalse? Yorumla
mühendissbegg Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Stick daha iyi hot daha sıcak canlı durur cold daha soğuk durur 0 0 Yorumla
varolmamaliydim Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Toz diyorum stick cok keskin geliyor 0 0 Yorumla
Vurgunb Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Stick bence daha konforlu kullanımı 0 1 Yorumla Vurgunb +1 yıl Hot / Cold renk olarak Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl faturalı huzur 😂 0 1 Yorumla babymeri +1 yıl kahkaha şelalesi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Stick üstüne tozla gecilir , bu sekilde kalıcılık artar , yüze önce tüm krem ürünler sürülür , ardından toz ürünler sürülür
Stickte direkt yüze sürülmez , önce eline sürer ardından fırçayla yüzüne uygularsın.
sadece stickle olmuyo mu ya
Birkaç saat sonra kaybolur ya da yerinden oynayabilir , toz kontürle sabitlemek lazım. Krem allık sürmek gibi , krem allıgın üstünden tozla gecilmezse oda kayboluyor
hot/cold ayrımı için hangisini öneriyosun beyaz ten karma cilt için
Bende beyaz tenliyim , kahve tonlarında kontürler camur gibi duruyor , asıl kontür cold olmalı gri agırlıklı olur bildigim kadarıyla
Stick hiç kullanmadım ama daha iyi gibi geliyor bana nedense
Stick tabi ki ama ben ikisini de pek kullanmıyorum
Kontürüm bile yok arkadaş beğenmediği için toz kontör verdi, çok kötü boyuyor o da 🤣
bi de beonzerla kontür olur mu biri beni de aydınlatsın
Cildin kuru ise stick, yağlı ise toz kontür kullan.
Ya karma ya da normalse?
Ben kontürü hep telefondan yüklüyorum ya. Türk Telekom hattım
Stick daha iyi kesinlikle
Stick daha iyi hot daha sıcak canlı durur cold daha soğuk durur
Faturalıya geç knk 🤣🤣🤣
Toz diyorum stick cok keskin geliyor
Stick tabikide
Stick bence daha konforlu kullanımı
Hot / Cold renk olarak
faturalı huzur 😂
kahkaha şelalesi
Sidik kontür😂