Güzellik & Bakım Tam benim rengim dediğiniz far renkleri var mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor Makyajda tam benim rengim dediğiniz far renkleri var mı? Nelerdir?#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Soru süper ✨ Tam benim rengim dediğiniz far renkleri var mı? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Siyah olabilir kadınlara yakışıyor çünkü.. tabi siyah far varsa :D 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Var var 😃 u Barış_LonelyForever +1 yıl İyi tuttu bu sefer :D geçen yanağa sürülen şeye siyah demiştim Edameda06 +1 yıl Haha evet 🤣
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Beyaz led far. İyi aydınlatıyor ama öndeki ve karşıdan gelen araçlara sıkıntı yaratabiliyor. 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Xkdkkd Yorumla
ladymelo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 31% +1 yıl Makyaj yapmayı hic beceremedim. Elim hic yatkın değil Yani bazen hayretle bakıyorum millet neler yapıyor diye bide kendime bakıyorum 🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Makyaja başladığım da öğreneceğim bunu Eda. O zaman rengimi atarım sana 😂 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Pembe Mürdüm tonları , turuncu tonları yapıyorum sık sık. 1 0 Yorumla
Berus34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Beyaz tenli olduğum için yazın şeftali tonları kışın toprak tercih ediyorum. 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Pembe turuncu sarı 2 2 Yorumla aysekaptan +1 yıl @edameda06 ben sevdigim renk anlamisim makyaj da orjinal renkler Yorumla Edameda06 +1 yıl 😃👍🏻💮 Yorumla
hellowwladiesss Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl pembe kahve turuncu simli olanlarina bayiliyorum 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Mor ve lavanta renkleri. Bayılıyorum. 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Bordo ve krem tonları. Turuncuya dönük. 1 0 Yorumla
gnt_1 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Bugday tenli oldugum ve belli eden seyleri sevmedigim icin cok koyu olmayan kahve tonları olabilir 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. kahve tonlari 1 0 Yorumla
papatyaseve_n Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Mürdüm kahve tonları ve şeftali acayip yakışıyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Siyah olabilir kadınlara yakışıyor çünkü.. tabi siyah far varsa :D
Var var 😃
İyi tuttu bu sefer :D geçen yanağa sürülen şeye siyah demiştim
Haha evet 🤣
Beyaz led far. İyi aydınlatıyor ama öndeki ve karşıdan gelen araçlara sıkıntı yaratabiliyor.
Xkdkkd
Makyaj yapmayı hic beceremedim. Elim hic yatkın değil Yani bazen hayretle bakıyorum millet neler yapıyor diye bide kendime bakıyorum 🤣🤣🤣
Makyaja başladığım da öğreneceğim bunu Eda. O zaman rengimi atarım sana 😂
Pembe Mürdüm tonları , turuncu tonları yapıyorum sık sık.
Beyaz tenli olduğum için yazın şeftali tonları kışın toprak tercih ediyorum.
Pembe turuncu sarı
@edameda06 ben sevdigim renk anlamisim makyaj da orjinal renkler
😃👍🏻💮
pembe kahve turuncu
simli olanlarina bayiliyorum
Kiremit, nude ve kahve tonları
Mor ve lavanta renkleri. Bayılıyorum.
Bordo ve krem tonları. Turuncuya dönük.
Mavi ve turuncu
Bugday tenli oldugum ve belli eden seyleri sevmedigim icin cok koyu olmayan kahve tonları olabilir
bu kızda boya küpü olmuş ama
Xenon seviyorum ben
Gri tonlar 😌
kahve tonlari
Mürdüm kahve tonları ve şeftali acayip yakışıyor
Somon rengi
Kahve tonları
Kahve tonları.
Pembe tonları
Kahve, pembe, mürdüm