1-3 bin arası
3-5 bin arası
5-7 bin arası
7-10 bin arası
10 bin üzeri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben genelde kendim harcama yapmıyorum. Annemin güzellik merkezi var ihtiyacım olan şeyleri orada kullanabiliyorum veya evde bir şeyim bir malzemem bittiyse oraya gidip oradakileri eve getiriyorum
Tuhaf ama benım yıllık bile 1000₺ yi bulmuyordur. Genelde ruj far rimel falan alıyorum. Uygun ürünlere gidiyorum. Bir şey yeni çıktı diye almıyorum. Fondöten kapatıcı bb cc vs kullanmıyorum. Cildi yaşlandırıyor gözenek yapıyor bence. Cildimde düzgün. O yüzden cok fazla kozmetik harcamam yok benimki daha cok krem tonik yıkama jelleri vs oluyor
Ben öyle çok fazla para harcayan biri değilim makyaj ürünlerine. Birde çok fazla makyaj yapmadığım için genelde hemen bitmez makyaj malzemelerim. Alsam bile o kadar pahalı tutmaz en fazla 200 tl lik ürünler alırım ben çok pahalı şeyler almam ya. Çünkü hemen bitmez benim makyaj malzemelerim öyle o yüzden pek harcama yapmam.
Kozmetik derken, ped, ağda, kremler, şampuan hepsi içinde , 1000 TL dir maksimum. Çünkü makyaj ürünleri almam pek altı ayda bir alırım oda 200 tutar Max
Cevap
3Cevap
Benim değişiyor.
5-7 vardır, bakımlar falan da dahil. Kozmetik deyince işin içine sadece makyaj malzemeleri girmiyor. 5-7 çok rahat vardır o yüzden.
Kozmetikten kastın makyaj ise çok az bin bulmaz
Ama kişisel bakım ise ona harcıyorum işte
cilt bakımı ve makyaj toplamı herhalde 5-7 arasıdır
Makyaj yapan biri değilim. binde bir yaparım o da rimel ve ruj benim için o yüzden kozmetik alışverişi pek yapmıyorum, alsam da oje tonik vs bunlarda çok tutmuyor zaten..
1-3 bin arası
Harcamıyorum
Çok değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?