Güzellik & Bakım Bayramlarda çok makyaj yapar mısınız? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Şeker bayramı ve kurban bayramında çok makyaj yapar mısınız beybiler?Kaşlarımı aldırmadığım ama makyajı abarttığımda bne xd#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Günce Bayramlarda çok makyaj yapar mısınız? Cevapla Makyaj Soruları Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Hiç makyaj yapmam, fotoğraf da ki kadın biraz daha zorlasa korku filmine oynarmış :D 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 🤣 u Barış_LonelyForever +1 yıl 🤣🤣
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Saçlarımı kestiririm kuaföre gitmişken yüzüme bir ağda. Bir de sakal tıraşı top sakal. 1 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bu bildiğin bayrama hava katmış😂Genelde dışarı çıkarken hep makyaj yaparım. 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Bu ne be bu çok fazla. Bu şekilde kendimi maymunlaştırmam. Benim tarzım normal. 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Makyaj yapmamış, kalemle kadın çizmişler 😂😂 1 0 Yorumla
Sultanaaaaa23363782 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Hayir yapmam Benim en guzel halimm dogalligim Sevmiyorum ben makyaj 1 0 Yorumla
Safozki Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl El öpüyoruz diye her şey siliniyor zaten. Dozunda güzel nans 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl hıı aynı bu kadın gibi yaparım işte 😂 1 6 Yorumla Edameda06 +1 yıl Dudak kalemini sürüşünün muntazamlığına bak recebiye'nin 😅 merakettimmişte +1 yıl yav sanat eseri resmen 😀 kaşlarımı da böyle boyaruum hep 😀 Edameda06 +1 yıl 🤣 Canere benziyo bu ay jdjdı merakettimmişte +1 yıl caner kim kız 🙄 Edameda06 +1 yıl Tülin ile Caner vardı ya yıllar önce gelin kaynana yarışmasından 🤣 Edameda06 +1 yıl Caner Tülinin aşkından canlı yayında bardağı kafasında kırmıştı sjsjsj
Sweetdreams_ask Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Genelde çok bakımlıyım canım sen de öylesin bence:) 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. yapmam 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Hayir canim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hiç makyaj yapmam, fotoğraf da ki kadın biraz daha zorlasa korku filmine oynarmış :D
🤣 🤣
🤣🤣
Saçlarımı kestiririm kuaföre gitmişken yüzüme bir ağda. Bir de sakal tıraşı top sakal.
Bu bildiğin bayrama hava katmış😂Genelde dışarı çıkarken hep makyaj yaparım.
Bu ne be bu çok fazla. Bu şekilde kendimi maymunlaştırmam. Benim tarzım normal.
Makyaj yapmamış, kalemle kadın çizmişler 😂😂
Hayir yapmam
Benim en guzel halimm dogalligim
Sevmiyorum ben makyaj
El öpüyoruz diye her şey siliniyor zaten. Dozunda güzel nans
hıı aynı bu kadın gibi yaparım işte 😂
Dudak kalemini sürüşünün muntazamlığına bak recebiye'nin 😅
yav sanat eseri resmen 😀 kaşlarımı da böyle boyaruum hep 😀
🤣 Canere benziyo bu ay jdjdı
caner kim kız 🙄
Tülin ile Caner vardı ya yıllar önce gelin kaynana yarışmasından 🤣
Caner Tülinin aşkından canlı yayında bardağı kafasında kırmıştı sjsjsj
Genelde çok bakımlıyım canım sen de öylesin bence:)
Calisti. gim iicin baram bize uramaz
Hayr zaten bayramları hic sevmem
Hayır tabiki görücü mü gelecek 😃
Duş alıp üstüme kolonya sıkarım
Artık açsan mı şu mesaj kutunu ahahahaha Allah rızası için 😂
yapmam
Yokkkk...
Hayir canim