Güzellik & Bakım Desenli göz farları güzel oluyor mu yoksa saçma mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Desenli göz farları güzel oluyor mu, yoksa saçma mı?#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl #SüperSoruş. İlkokul masa örtüleri veya öğretmen masası örtüsü desenli farlar güzel mi 🤣💙 Desenli göz farları güzel oluyor mu yoksa saçma mı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Bence abartı duruyor, bu arada sıra örtüsü değil mi bu sdfsdf 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Aynı onun gibi xd u Barış_LonelyForever +1 yıl 🤣 sdjjxd
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl İlkokulda eve yıkamak için götürdüğüm sıra örtüsü değil mi bu 😄😄 2 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Evet o jdjdjd Yorumla mertcan2234 +1 yıl benziyor valla :D Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl İlkokulda her cuma birinin yıkadığı sıra örtüsü deseni 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Jsjsjs aynısı ç Yorumla Oluştur +1 yıl Sjsjg Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. güzel oluyoda bu aynı şeye benzemiş hani böyle masaya örtü sereriz ya mavi kırmızı renkleri oluyo onun gibi aynı 2 0 Yorumla
Sultanaaaaa23363782 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yok yaa ben gözlerde begenmiyorum Ama saclarda daha guzel duruyor bana göre tabiki digerlerini bilemem 1 0 Yorumla
mint__yesili Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Bence saçma yani ne ise yarıyor kiCosplay falan için uygun sadece aşırı renkli farları da sevmiyorum ben bide 1 0 Yorumla
Dokungaç Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Bu görseldeki hoşuma gitmedi Ama minimal desenler olabilir 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Bence güzel oluyor ama bazı özel günler için. Bir de güzel yapmak lazım tabi 1 0 Yorumla
GizliZevkler15 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl 80lerin sofra ortusu kombini kafada surahiyle meyve sepeti eksik 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Sofra bezine benziyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bence abartı duruyor, bu arada sıra örtüsü değil mi bu sdfsdf
🤣 Aynı onun gibi xd
🤣 sdjjxd
İlkokulda eve yıkamak için götürdüğüm sıra örtüsü değil mi bu 😄😄
🤣 Evet o jdjdjd
benziyor valla :D
İlkokulda her cuma birinin yıkadığı sıra örtüsü deseni
Jsjsjs aynısı ç
Sjsjg
güzel oluyoda bu aynı şeye benzemiş hani böyle masaya örtü sereriz ya mavi kırmızı renkleri oluyo onun gibi aynı
Yok yaa ben gözlerde begenmiyorum
Ama saclarda daha guzel duruyor bana göre tabiki digerlerini bilemem
Bence saçma yani ne ise yarıyor ki
Cosplay falan için uygun sadece aşırı renkli farları da sevmiyorum ben bide
Bu görseldeki hoşuma gitmedi Ama minimal desenler olabilir
Bence güzel oluyor ama bazı özel günler için. Bir de güzel yapmak lazım tabi
Bu gelinin kız kardeşinin düğünde yaptığı makyaj değil mi 😂
80lerin sofra ortusu kombini kafada surahiyle meyve sepeti eksik
İlkokulda isen olur
Sevmem, güzel değil.
bence çok saçma duruyor
Sofra bezine benziyor