Güzellik & Bakım Makyajsız dışarı çıkar mısınız? Dertliymxm Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Eli ayagi titreyenlerden misiniz yoksaBen cikiyorum acikcasi şükür bi sorun yok Makyajsız dışarı çıkar mısınız? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Evet çıkarım 0 0 Yorumla
ysecaan_0 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl makyajsız suratımla bi sorunum yok çok şükür o yüzden makyajla işim olmuyor ya 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Sadece göz kalemi süreyim lütfen 0 2 Yorumla Dertliymxm +1 yıl Olmazz Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Hoff Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl Fontesensiz aslaa :D :D :D 0 8 Yorumla Dertliymxm +1 yıl Ruj bile sürmeden yapanilyorum Yorumla Dertliymxm +1 yıl Yapabiliyorum* Yorumla EmilKurjak +1 yıl Büyüksün ablam yakisir sana Yorumla Dertliymxm +1 yıl Evettt evet eveettt Yorumla EmilKurjak +1 yıl Bu arada derdin neki Yorumla Dertliymxm +1 yıl Ahhaha sükür iyiyim su siralar Yorumla Dertliymxm +1 yıl Bitane parfüm gördüm bombaaa alcam galiba jfkf Yorumla EmilKurjak +1 yıl Issey myake kullanirim 15 yilir ben Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Çıkarım yani doğal bir şekilde ne güzel. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet çıkarım
makyajsız suratımla bi sorunum yok çok şükür o yüzden makyajla işim olmuyor ya
Sadece göz kalemi süreyim lütfen
Olmazz
Hoff
Fontesensiz aslaa :D :D :D
Ruj bile sürmeden yapanilyorum
Yapabiliyorum*
Büyüksün ablam yakisir sana
Evettt evet eveettt
Bu arada derdin neki
Ahhaha sükür iyiyim su siralar
Bitane parfüm gördüm bombaaa alcam galiba jfkf
Issey myake kullanirim 15 yilir ben
Her gün çıkıyorum zaten
Çıkarım yani doğal bir şekilde ne güzel.
Çıkılır
Cikarim