Güzellik & Bakım Saçma sapan eyeliner sürme şekilleriniz var mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Saçma eyeliner şekilleri sever misiniz?#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Süper sorular Saçma sapan eyeliner sürme şekilleriniz var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Ben hiç sürmedim. 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Ben yüzümün tamamına sürerim zaten 😄😄 hiç kullanmadım ki 2 0 Yorumla
Greejin Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl son dönemde kızlarda pek görmeye başladım, uçan kaçan, kanat, melek bla bla. neler oluyor azizim. 1 0 Yorumla
femboy12q Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Eyelinerı çok seviyorum. Umarım ben de ögrenicem yakında. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. hayır yok 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. ergen gençlik 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben hiç sürmedim.
Ben yüzümün tamamına sürerim zaten 😄😄 hiç kullanmadım ki
son dönemde kızlarda pek görmeye başladım, uçan kaçan, kanat, melek bla bla. neler oluyor azizim.
Eyelinerı çok seviyorum. Umarım ben de ögrenicem yakında.
Normalin çekmeyi zor ögrendim
Yok ya öcü gibi o ne öyle
Ortalık bir çeşit tiplerle doldu
Hiç böyle fantazilerim olmadı
Hiç kullanmıyorum desem yeridir 😄
Hayır yok. Eyeliner çok sürmüyorum.
Eyeliner kullanmıyorum.
İkinci hanımınki güzelmiş. :D
hayır yok
Hayır yok
ergen gençlik