Güzellik & Bakım Ağustos ayında en çok nasıl makyajlar yaptınız? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ağustos ayında en çok nasıl makyajlar yaptınız? Erkekler de en çok nasıl tipte gezdi? 😂#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Süper soru 💚💛 Ağustos ayında en çok nasıl makyajlar yaptınız? Cevapla Makyaj Soruları Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Makyaj yapmadım 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Sade ve hafif makyajlar yaptım çünkü bu sıcakta makyaj yapmak eziyet 1 0 Yorumla
Mavimavimsii Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Glos güneş kremi rimel pembe tonu far sade ve naiftim hepp 1 0 Yorumla
eyita335 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 52% +1 yıl bu sicakta ne makyaji lipgloss sur cik 1 1 Yorumla fhjjkb +1 yıl Evet ya sıcakta güneş kremi bile sürmek istemiyorum yapış yapış oluyor Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Açık tonda mor far pembe ruj filan 1 0 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Dene 1 9 Yorumla Edameda06 +1 yıl O ne demek bebe Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Pardon makyaj yapmadım soruyu yanlış okudum Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Bebe ne ya Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Bebe işte jdjjd Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Çocuk muyum ben 😃 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hayır ama ponçiksin xd Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Hghhhhhh ponçik de o zmn bebe olmadı Yorumla Edameda06 +1 yıl tamam 🤣 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Bhjhj minnoş Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Normal 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Makyaj yapmadım
Sade ve hafif makyajlar yaptım çünkü bu sıcakta makyaj yapmak eziyet
Glos güneş kremi rimel pembe tonu far sade ve naiftim hepp
Bu ay hiç makyaj yapmadım
bu sicakta ne makyaji lipgloss sur cik
Evet ya sıcakta güneş kremi bile sürmek istemiyorum yapış yapış oluyor
Açık tonda mor far pembe ruj filan
Dene
O ne demek bebe