Güzellik & Bakım Yeni aldığım ruj güzel duruyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Yeşil gözlüyüm birde aşırı yakıştı ruju çıkarana kadar canım çıktı jsnxbxns Yeni aldığım ruj güzel duruyor mu? Cevapla Ruj Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Evet güzel.. 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çok yakışmış, tam bu tonlarda arıyordum. Markası nedir? 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Pastel 36 numara likit mat ağırlık yapmıyor 🥰 Yorumla busegmss +1 yıl 😚 Yorumla Soran +1 yıl Çok güzelsin bu arada rica etsem beni takip eder misinn Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Gözlerin cok guzel ama bu ruj sana gitmemis kardesım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekte daha güzel duruyo aslında Yorumla
İsabelleR Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Oo süper marka ve renk lütfen 🙏 🥺💚 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Pastel 36 numara likit mat ruj ağırlık yapmıyor 🥰 Yorumla İsabelleR +1 yıl Harikasın aşkooo 💕🌸💐💖🌺💓💓🌷🌷🌸💞🌺💗💗💗 Yorumla Mhrrmysrr +1 yıl Noldu yine gittin @isabeller Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl bence güzel göz rengini de açığa çıkarır bu renk 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evett Yorumla Soran +1 yıl İs yapwr derken? Yorumla bateristartist +1 yıl öyle bir kelime söylemedim ki ben Yorumla
DoctorDS Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Simetrik olmamış sanki, bir tarafı daha fazla taşırmışsın ama renk güzel :) 0 0 Yorumla
siyahdusunen Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Güzel dudaklar ve yakışan ruj tamam gelini öpebilir miyim 😂😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ksndndjs Yorumla siyahdusunen +1 yıl Öp öp öp Yorumla
25xburqk Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl muhteşem mis şimdi sorularına bakıyor dum gördüm 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Stalkliyomusun yoksa Yorumla 25xburqk +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Dudakta islem var mi 😂 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Hayır doğal Yorumla Professore +1 yıl Dudagin kenarlari nasi boyle duruyo ya 😂 Yorumla Soran +1 yıl Güzel değil mi Yorumla Professore +1 yıl Bi kizda daha vardi.. sevimli duruyor evet 😂 Yorumla Soran +1 yıl sinir ettin be habire guluyon canım canım Yorumla Soran +1 yıl *canım Yorumla Professore +1 yıl Kufur etme nan 😂 Yorumla
monicavespuccci Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl gloss sür üstüne daha güzel olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gloss Alıcam da plum glosslar nasılll sence Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Çokmu önemli şimdi köfte dudaklar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Köfte mi sjzbjs Yorumla İST34MLT44 +1 yıl Heee Yorumla Soran +1 yıl Sjxndbjs Yorumla
Denizin__Dili Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Acemisi olduğun belli... Simetri kaymış. 0 0 Yorumla
uslanma Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Ten rengine çok yakışmış dudaklarında dolgunmus 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla uslanma +1 yıl Rica ederim Yorumla uslanma +1 yıl Koyu kırmızı olsa baya seksi olurmus Yorumla Soran +1 yıl Kırmızı alt tonlu bu da istediğim köyü kirmiziyi bulamadım 🥲 Yorumla uslanma +1 yıl Ten rengin koyuya çok ac Yorumla Soran +1 yıl Ten rengim koyu değil ki açık buğdayim ben fotoğrafta köyü durmuş olabilir Yorumla uslanma +1 yıl Yok koyu renk istiyor anlaminda Yorumla Soran +1 yıl Heee evet ya istediğim köyü kirmiziyi bulursam Alıcam ins Yorumla uslanma +1 yıl Elbisede tercih et biraz Yorumla Soran +1 yıl edicem edicem Yorumla uslanma +1 yıl Yakışır sana Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ✨ Yorumla uslanma +1 yıl Rica ederim her zaman yorumlarım Yorumla
Kıvırcık738 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Ekranı öptük sayende sağol skskskssn 0 2 Yorumla Soran +1 yıl nE skdnfjejr Yorumla Kıvırcık738 +1 yıl Ajajajajajaj Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. duruyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Evet güzel..
Çok yakışmış, tam bu tonlarda arıyordum. Markası nedir?
Pastel 36 numara likit mat ağırlık yapmıyor 🥰
😚
Çok güzelsin bu arada rica etsem beni takip eder misinn
Gözlerin cok guzel ama bu ruj sana gitmemis kardesım
Gerçekte daha güzel duruyo aslında
Oo süper marka ve renk
lütfen 🙏 🥺💚
Pastel 36 numara likit mat ruj ağırlık yapmıyor 🥰
Harikasın aşkooo 💕🌸💐💖🌺💓💓🌷🌷🌸💞🌺💗💗💗
Noldu yine gittin @isabeller
bence güzel
göz rengini de açığa çıkarır bu renk
Evett
İs yapwr derken?
öyle bir kelime söylemedim ki ben
Simetrik olmamış sanki, bir tarafı daha fazla taşırmışsın ama renk güzel :)
Güzel dudaklar ve yakışan ruj tamam gelini öpebilir miyim 😂😂
Ksndndjs
Öp öp öp
muhteşem mis şimdi sorularına bakıyor dum gördüm
Stalkliyomusun yoksa
😂😂😂
Dudakta islem var mi 😂
Hayır doğal
Dudagin kenarlari nasi boyle duruyo ya 😂
Güzel değil mi
Bi kizda daha vardi.. sevimli duruyor evet 😂
sinir ettin be habire guluyon canım canım
*canım
Kufur etme nan 😂
gloss sür üstüne daha güzel olur
Gloss Alıcam da plum glosslar nasılll sence
Çokmu önemli şimdi köfte dudaklar
Köfte mi sjzbjs
Heee
Sjxndbjs
Ruj işte normal bir ruj
Acemisi olduğun belli... Simetri kaymış.
Ten rengine çok yakışmış dudaklarında dolgunmus
Teşekkür ederim
Rica ederim
Koyu kırmızı olsa baya seksi olurmus
Kırmızı alt tonlu bu da istediğim köyü kirmiziyi bulamadım 🥲
Ten rengin koyuya çok ac
Ten rengim koyu değil ki açık buğdayim ben fotoğrafta köyü durmuş olabilir
Yok koyu renk istiyor anlaminda
Heee evet ya istediğim köyü kirmiziyi bulursam Alıcam ins
Elbisede tercih et biraz
edicem edicem
Yakışır sana