Ne kullanmalıyım
bir de o sivilce olan siyah kısım fondötenle kapanmıyor ya belli oluyor
Makyaj konusunda iyi değilim tavsiyelerinizi bekliyorum

Ne kullanmalıyım
bir de o sivilce olan siyah kısım fondötenle kapanmıyor ya belli oluyor
Makyaj konusunda iyi değilim tavsiyelerinizi bekliyorum

Canm benm yaşin küçük aynı yaşlaeda aynı şeylerden daha da kötüsünü. yasamiş bir ablan olarak söylüyorum yüzüne her şeyi sürme doktora git gerekenleri versin kullan geçmezse yine git anlat durumunu ama sakın mutfaktan ürünelrle ya da başkalarının önerileri ile bir şey sürme yüzüne sivilce geçer kalan hasar ve zararla uğraşirsin
Evet çok haklısınız, tedavi görmem şart doktora sürekli gittim ama kalıcı çözüm bulamadım, en kısa zamanda tekrar gideceğim. Gözeneklerim çok kötü duruyor umarım kalıcı değildir. Tüyler bir yandan, alsam sürekli almam gerekir. Kalınlaşır mı diye düşünüyorum lazere gitsem inçe tüyler ama bakalım. Teşekkür ederim
Öncelikle üzerime düşmez ama küçük bi tavsiye olarak yüz tüylerini aldıktan sonra makyaj çok daha hoş ve parlak duruyo inan. Nemlendirici + makyaj bazı sür. Sonra kapatıcılığı az fondöteni kat kat uygulamak yerine, yüksek kapatıcılı bi fondöten al tek kat geç daha doğal duruyo aksi kat kat ve rahatsız edici bi görüntü oluşturuyo. Loreal’in f’lerine bakabilirsin. Ya da o siyah kısma kapatıcı uygulayıp bu dediklerimi yapabilirsin
Teşekkür ederim. Yüz tüyleri konusunda haklısın kesinlikle ama çok çekindiğim bir konu. Alınsa çok güzel olur ama daha kötü olur, kalınlaşır diye tereddüt ediyorum. Ağda yapsam sarkma diyorlar ve sürekli almak gerek jilet de aynı şekilde, bir de kalınlaşma derdi falan bilemiyorum. Keşke biraz daha siyah olsa lazere gitsem ilerde onu düşünüyorum
Ağda yapma zaten sivilce yapıyo. Jilet zaten olmaz. Güvenebilirsen ustura kullanabilirsin. Çoğalması hormonlarınla alakalı önce küçük bi bölgede deneyip bi sorun olmazsa devam edebilirsin.
Fondötene bakacağım ama şu an acil olduğu için bende olanı kullanmam gerek, wet wild var gabrini de var ama onu hiç kullanmadım
Gitmeden ikisini de dene bence. Hangisi daha güzel olursa onu kullanırsın
Biraz riskli o zaman, şansa artık. O şekilde olabilir evet
Öyle yapayım, teşekkür ederim
Güzel bir makyaj bazı al baz olmadan cildin çok kuru durur üstüne tek kat kapatıcı geç su bazlı olsun yağ bazlı sonrasında cildini iyice sivilce yapar nyx'in fondoteni var kapaticiligi yüksek onu kullanırken makyaj süngerine makyaj sabitleyici sık ustune transparan pudra geç
Baz var. Yağlı ciltler için fondöten almıştım wet wild ama o markaya da bakayım sonrasında teşekkür ederim. Tüylere karışmaya gerek var mı peki sence
Hayir sıkıntı olmaz
Cevap
7Cevap
hafif makyaj
bu cildin ilk önce sarı kıllarından arınması peşine derinlemesine temizlenmesi lazım. bunları yapmadıkça ne sürsen kapanmaz
sarı tüyler batıyor mu ki göze
@justagirl60 üzerine sürdüğün şeyler renk değişirmesini ve sanki bir balon gibi düşün delip tüylerin çıkmasını sağlıyor gibi duruyor. düğünde ya da özel günde ortam ışıkları güneş ışığı derken daha belirgin ve çirkin duracak.
haklısın ama o tüylerden kurtulma şansı yok ne yazık ki
@justagirl60 profesyonel yerler lazerle yok ediyor veya tüm yüz ağda ya da ip yaptırıyorsun hepsi kayboluyor.
lazer merkezleri sarı veya ince siyah tüylere lazer yapmaz çünkü kökten çözüm değildir kalınlaşmaya ve sayısında artmaya sebep olur sadece dönemlik ağda falan bi çözüm olur onu da sürekli yaptırmak gerekir
@justagirl60 bu lazer makineleri dandik yerdekiler. profesyonel makineler sarı tüyü bile kökten hallediyor. profesyonel mekanlarda pahalı ben sorduğumda 8 seansta biter toplam 16 bin demişlerdi.
Sarılar değil de şu siyahımsılar kötü duruyor o da flaştan dolayı. Evde olacak söz şeklinde ama kalıcı olarak lazeri araştırmak gerek, bir de cildiye dermapen uygulaması yapalım demişti tekrar gitmem gerek. Teşekkür ederim görüş için
Kılları al sonra kapat
Çok mu göze batıyor
Pudra ve teramisin.
bence doğal halin en güzeli olacaktır
Bunun neresi güzel ya
Bilmem, ben her zaman doğallıktan yanayım. Sanırım esmer birisin ve esmerler makyaj yapınca gerçekten hoş durmuyor. Sanırım hormon bozukluğun olabilir yüzünde hafif tüylenme oluşuyor bunu takip edip sağlığına kavuşabilirsin. Bence
Esmer değilim, evet haklısınz
Neden boyle oldu
Sivilcelerden hiç kurtulamıyorum yıllardır
dermakol kapatici kullan efso
Fondoten
Yaş kaçkii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?