Güzellik & Bakım Öpücüğe dayanıklı ruj var mı 😂? Kadifeciceegi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Öpüşünce çıkmayacak hahahah Ruj takıntım varda silinince çok rahatsız oluyorum… Öpücüğe dayanıklı ruj var mı 😂? Cevapla Ruj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl kırmızı ve bordo rujlarda en kalıcısı bile öpüşünce bulaşır bulaşmayan mümkün değil bulamazsın 0 2 Yorumla Kadifeciceegi +1 yıl Bi yolu olmalı hahdjdjd Yorumla merakettimmişte +1 yıl kırmızı ve bordo ruj ile asla öpüşmemek 😀 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl sanmam 😂😂 0 2 Yorumla Kadifeciceegi +1 yıl Yaa bu durumdan nefret ediyorum işte ya Yorumla zirkonn +1 yıl rujsuz öpüşcen o zaman 😂 Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Dudak tatlı olunca ruj + üst derisini bile kaldırıyorum :) kesintisiz 3 saat öperim 0 0 Yorumla
BuuLL Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Ağzinda badanajmi çekiyor adam ruj cikarmiki ya öyle ,😂 0 2 Yorumla Kadifeciceegi +1 yıl 2 saniyede yok ediyo manitam Yorumla BuuLL +1 yıl Adam fakir marka elektrik süpürgesi desene sömürüyor ağzını 😂 Yorumla
SugarBigboy187 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Öyle bir ruj yok yya yiyoruz resmen,😂 0 0 Yorumla
Mavimavimsii Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Soyulan ruj 😂 0 4 Yorumla Kadifeciceegi +1 yıl Var bende ondan hiç denemedim. Çıkmıyor mu? Yorumla Mavimavimsii +1 yıl Galiba sjsjs Yorumla Mavimavimsii +1 yıl Yok be zamanla dudak soyulur yine kalkar o Yorumla Kadifeciceegi +1 yıl Pfffff Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. soyulan rujlar var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
kırmızı ve bordo rujlarda en kalıcısı bile öpüşünce bulaşır bulaşmayan mümkün değil bulamazsın
Bi yolu olmalı hahdjdjd
kırmızı ve bordo ruj ile asla öpüşmemek 😀
sanmam 😂😂
Yaa bu durumdan nefret ediyorum işte ya
rujsuz öpüşcen o zaman 😂
Dudak tatlı olunca ruj + üst derisini bile kaldırıyorum :) kesintisiz 3 saat öperim
Ağzinda badanajmi çekiyor adam ruj cikarmiki ya öyle ,😂
2 saniyede yok ediyo manitam
Adam fakir marka elektrik süpürgesi desene sömürüyor ağzını 😂
Biz de derdimiz var sanıyoruz
Waterproof olan ruj lar.
Öyle bir ruj yok yya yiyoruz resmen,😂
Soyulan ruj 😂
Var bende ondan hiç denemedim. Çıkmıyor mu?
Galiba sjsjs
Yok be zamanla dudak soyulur yine kalkar o
Pfffff
soyulan rujlar var
Var tabikii
Victoria secret