Güzellik & Bakım Eyelinerı jilet gibi çekmek önemli mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Eyelinerı jilet gibi çekmek önemli mi?#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Süper soru ✨ Eyelinerı jilet gibi çekmek önemli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Evet önemlidir herhalde 😂 1 0 Yorumla
MoonNıght33 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Önemli ama ben sevmiyorum gözlerim çekik görünüyor. 1 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Çekik göz daha güzel değil mi Yorumla MoonNıght33 +1 yıl Küçücük kalıyor, o yüzden sanırım kendime yakıştıramıyorum. Yorumla Edameda06 +1 yıl Üstüne sürdüğünde altına da kalem sürmezsen küçülmez Yorumla MoonNıght33 +1 yıl Alt kısma hiç sürmedim. Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Eyeliner ile değil ama dipliner la başarıyorum bunu… 💪 1 0 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl aylaynırı sevmiyorum ya çekmeyin şunu gerçekten gözün fiziki yapısı bozuluyor 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Eyeliner ı jilet gibi çekemeyen hiç çekmesin bi zahmet 1 0 Yorumla
SADECEYASINN Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Eyeliner önemli bir de yarım ay gibi yapinca fena oluyo 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Tövbe haşa kendime jilet çekemem xddd 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Puhaha xd IAmarPresterAen +1 yıl Ahahaha 🥰🤩🥰🤩😍😘😘😘😘🤩😘🤩😘🤩😘 Edameda06 +1 yıl 🤣😘
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Jilet gibi olması lazım. Cazibesi orada. 2 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Yani makyajı duzgun yapması cekıcı lık sebebı 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet önemlidir herhalde 😂
Önemli ama ben sevmiyorum gözlerim çekik görünüyor.
Çekik göz daha güzel değil mi
Küçücük kalıyor, o yüzden sanırım kendime yakıştıramıyorum.
Üstüne sürdüğünde altına da kalem sürmezsen küçülmez
Alt kısma hiç sürmedim.
Eyeliner ile değil ama dipliner la başarıyorum bunu… 💪
aylaynırı sevmiyorum ya çekmeyin şunu gerçekten gözün fiziki yapısı bozuluyor
Eyeliner ı jilet gibi çekemeyen hiç çekmesin bi zahmet
Eyeliner önemli bir de yarım ay gibi yapinca fena oluyo
Tövbe haşa kendime jilet çekemem xddd
Puhaha xd
Ahahaha 🥰🤩🥰🤩😍😘😘😘😘🤩😘🤩😘🤩😘
🤣😘
Jilet gibi olması lazım. Cazibesi orada.
Yani makyajı duzgun yapması cekıcı lık sebebı
Önemli
evet
Önemli 🤌🏻
Önemli ama zor iş
Simetri önemli
Evet, önemli.