Güzellik & Bakım Yüz makyajı senin için önemli mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Yüz / ten makyajı senin için önemli mi? Yani fondöten, pudra, kontür, allık vs.#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Günceldir Yüz makyajı senin için önemli mi? Cevapla Fondöten Soruları Pudra Soruları Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Ben yapmam ama makyaj sevmem kadında. abartı olmamalı yani 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Başka makyajda mı var? Biz nasıl dolandırılıp kandırılıyoruz yarabbül alemin 😔 1 10 Yorumla Edameda06 +1 yıl Djdjdjdkfdy göz makyajı, dudak makyajı, vücut makyajı Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Vücut makyajı ne ola ki? Yorumla Edameda06 +1 yıl Bacaklarında kusur falan varsa kapatmak fondöten vs ile, göğüslere kontür yapıp daha dolgun göstermek falan. Ohoo siz hep dolandırılıyorsunuz 🤣 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Eee biz makyaj malzemeleriyle sevgili olup evleniyormuşuz o zaman 😔 Allahım kadın dolandırılardan sana sığınırım 😂 bacakta kusur olsa ne olacak ya harbi tuhafsınız heee 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣🤣 Koynunuzda Gratis besliyorsunuz kdjdjd Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Biz kadınlara bir gecede küsmedik diyen adama ‘ lan ben bir gecede küstüm ‘ demek istiyorum 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl https://youtu.be/AL2YoUF7ARc Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Bu adam beni yansıtıyor şu an 😔 14 saniye hayatı sorgulayacam ve kozmetik firmalarına sövecem 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣🤣 Haha 🤣 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl kontür yapmam ihtiyacım yokfondöten bu sıcakta asla asla aslapudra en sevdiğim yaz sıcaklarında highlighter falan sçamalıklarını almadım bile 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yüzüm güzel zaten xd 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣😘
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşırı olmadığı sürece kadını güzel gösteriyor 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Önemli evet zaten başka bi makyaj yapmıyorum 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. normal 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. önemli 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben yapmam ama makyaj sevmem kadında. abartı olmamalı yani
Başka makyajda mı var?
Biz nasıl dolandırılıp kandırılıyoruz yarabbül alemin 😔
Djdjdjdkfdy göz makyajı, dudak makyajı, vücut makyajı
Vücut makyajı ne ola ki?
Bacaklarında kusur falan varsa kapatmak fondöten vs ile, göğüslere kontür yapıp daha dolgun göstermek falan. Ohoo siz hep dolandırılıyorsunuz 🤣
Eee biz makyaj malzemeleriyle sevgili olup evleniyormuşuz o zaman 😔
Allahım kadın dolandırılardan sana sığınırım 😂 bacakta kusur olsa ne olacak ya harbi tuhafsınız heee 😂
🤣🤣 Koynunuzda Gratis besliyorsunuz kdjdjd
Biz kadınlara bir gecede küsmedik diyen adama ‘ lan ben bir gecede küstüm ‘ demek istiyorum 😂
https://youtu.be/AL2YoUF7ARc
🤣🤣
Bu adam beni yansıtıyor şu an 😔 14 saniye hayatı sorgulayacam ve kozmetik firmalarına sövecem 😂
🤣🤣 Haha 🤣
kontür yapmam ihtiyacım yok
fondöten bu sıcakta asla asla asla
pudra en sevdiğim yaz sıcaklarında
highlighter falan sçamalıklarını almadım bile
Yüzüm güzel zaten xd
🤣😘
Aşırı olmadığı sürece kadını güzel gösteriyor
Önemli evet zaten başka bi makyaj yapmıyorum
normal
önemli
Evet