Güzellik & Bakım Şu tonlarda ruj arıyorum, var mı bildiğiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Söz makyajımda kullanılmıştı ancak sonradan unuttum kuaförüme sormayı, var mı şu tonlarda bildiğiniz ruj ve kalemmm? Şu tonlarda ruj arıyorum, var mı bildiğiniz? Cevapla Ruj Soruları Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
1Pandora Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Latte tonları, Kikonun da var bu renkleri lipglossları ve Diorun da bu tonları var müthiş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl aşkım gloss istemiyorum ruj istiyorum Yorumla 1Pandora +1 yıl Fotoğraftaki de gloss gibi duruyor sanki, ruj için de Dior dedim Yorumla
hayatınoteyakası Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Maybelline lifter glosslara bak bence onlarda olur bu ton. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl peki teşekkürlerr Yorumla
BilgiBağımlısı Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 84% +1 yıl Golden rose 34 nuimara likit 1 1 Yorumla Soran +1 yıl kral ya kral Yorumla
kirve2344 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Kadin guzelmis baya 0 4 Yorumla Soran +1 yıl terbiyesiz Yorumla kirve2344 +1 yıl Yanlis bir sey mi dedim ayol Yorumla Soran +1 yıl kadın benim çünkü öyle her şeye yorum yapmayın ya Yorumla kirve2344 +1 yıl Ya hadi ordan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Latte tonları, Kikonun da var bu renkleri lipglossları ve Diorun da bu tonları var müthiş
aşkım gloss istemiyorum ruj istiyorum
Fotoğraftaki de gloss gibi duruyor sanki, ruj için de Dior dedim
Maybelline lifter glosslara bak bence onlarda olur bu ton.
peki teşekkürlerr
Golden rose 34 nuimara likit
kral ya kral
Kadin guzelmis baya
terbiyesiz
Yanlis bir sey mi dedim ayol
kadın benim çünkü öyle her şeye yorum yapmayın ya
Ya hadi ordan