Güzellik & Bakım Eyeliner çekmeye yeni başladım, sizce nasıl bir şey alsam? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sürümü kolay güzel bir şey arıyorum da var mı bildiğiniz ürünnn? Güncellemeler+1 yıl Uç kısmı sert olsun sürerken dağılmasın diye Eyeliner çekmeye yeni başladım, sizce nasıl bir şey alsam? Cevapla Ürün Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Beaulisin eyelinerı yeni başlayanlar için ideal hemde uygun fiyatlı 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Sarı renkli olan mi Yorumla Soran +1 yıl Onu denedim de ucu yumuşak ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben nyx kullanıyorum ona bir bak o zaman epic ink diye geçiyor Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederimm Trendyoldan mi alayım sence Yorumla Soran +1 yıl replika çıkmaz di mi Yorumla Soran +1 yıl kanka 370 TL ya sjshd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben direkt nyx stantlarından alıyorum. Yani ucuz önerimi beğenmedin bende kendi kullandığımı söylemek zorunda kaldım :d Yorumla Soran +1 yıl Peki teşekkürler şu an ne kadardır acep Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 530 sanırım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Artliner tarzda al. 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pastelin var bende memnum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Beaulisin eyelinerı yeni başlayanlar için ideal hemde uygun fiyatlı
Sarı renkli olan mi
Onu denedim de ucu yumuşak ya
Ben nyx kullanıyorum ona bir bak o zaman epic ink diye geçiyor
teşekkür ederimm Trendyoldan mi alayım sence
replika çıkmaz di mi
kanka 370 TL ya sjshd
Ben direkt nyx stantlarından alıyorum. Yani ucuz önerimi beğenmedin bende kendi kullandığımı söylemek zorunda kaldım :d
Peki teşekkürler şu an ne kadardır acep
530 sanırım
Loreal perfect slim
Artliner tarzda al.
Pastelin var bende memnum
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!