Güzellik & Bakım Lipglossum nasıl? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Nasıl sizce arkadaşlar yağlı mı duruyor? Güncellemeler+1 yıl Cidden lipglossu hayatınızda hiç duymamış gibi davranıyorsunuz mağaradan falan mi çıktınız ya Güncellemeler+1 yıl Süper soru🌸 Lipglossum nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Bence güzel olmuş yakışmış 0 0 Yorumla
eLzaa123 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Aşkım çiçeğim şu dudaklarını güzel bir dudak kalemi ile çerçeve yapıp sonra gloss kombosu yapsan olmaz mıı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl aşkım dudak kalemi sürdüğümde bu kadar doğal durmuyor o yüzden günlük kullanımda daha çok kalemsiz kullanıyorum glossu
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl İkinci fotoğrafı görmeseydim ne diyor bu değişik diyecektim 🤨 dudağına parlatıcı mı sürdün 0 2 Yorumla Soran +1 yıl lipgloss🤦🏻♀️ Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl O ne oluyor 🙄 Yorumla
BilgiBağımlısı Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 84% +1 yıl Sim surmussun gibi duruyo lip glosa benzemiyor pek bu fotoda 0 0 Yorumla
hael8885 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Güzel dudakların varmış. Fotoğraflarda çok yağlı durmuyor. 0 0 Yorumla
lllDeatmylovelll Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Tanidiğim birine benzettim kufur edesim geldi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ex falan mı sdjdhd lllDeatmylovelll +1 yıl He
Isimyokfalan4 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Nefden aldın adı ne 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Avonun trendyoldan aldım Yorumla Soran +1 yıl küçük bir kutu Yorumla Isimyokfalan4 +1 yıl Adı ne Yorumla Isimyokfalan4 +1 yıl Adını söylesene böyle nasol bılcam Yorumla Soran +1 yıl aşkım Avon dudak bakım yağı diye geçiyor direkt çıkar karsına ztn Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl O ne ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Parlaklık veriyor knk Yorumla Boavistaa +1 yıl İyi gibi Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bence güzel olmuş yakışmış
Aşkım çiçeğim şu dudaklarını güzel bir dudak kalemi ile çerçeve yapıp sonra gloss kombosu yapsan olmaz mıı
aşkım dudak kalemi sürdüğümde bu kadar doğal durmuyor o yüzden günlük kullanımda daha çok kalemsiz kullanıyorum glossu
İkinci fotoğrafı görmeseydim ne diyor bu değişik diyecektim 🤨 dudağına parlatıcı mı sürdün
lipgloss🤦🏻♀️
O ne oluyor 🙄
Sim surmussun gibi duruyo lip glosa benzemiyor pek bu fotoda
Güzel dudakların varmış. Fotoğraflarda çok yağlı durmuyor.
Tanidiğim birine benzettim kufur edesim geldi
ex falan mı sdjdhd
He
Yaa çen çok güzelsin amaa
Gözlerin ne kadar güzel 😏
Yok iyi
Nefden aldın adı ne
Avonun trendyoldan aldım
küçük bir kutu
Adı ne
Adını söylesene böyle nasol bılcam
aşkım Avon dudak bakım yağı diye geçiyor direkt çıkar karsına ztn