Güzellik & Bakım Mat oje önerir misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Mat oje ilk defa alıcam bu renkleri çok guzell mat oje kullanan var miii Mat oje önerir misiniz? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Resimde ki olan oje güzel 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl mat oje en nefret ettiğim oje çeşidi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden merakettimmişte +1 yıl çünkü yakışmıyo tırnaklara bence Soran +1 yıl Tek kat sürüldüğünde dahi kat kat sürülmüş gibi duruyo bazı tırnaklarda
Jn_kaan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Bu renk yakışmış eline 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Benim elim değil ki djcjs Yorumla Jn_kaan +1 yıl Özür diliyorum o zaman ben üzerine tiklamadan baktım Yorumla Soran +1 yıl Sorunn degil Yorumla Jn_kaan +1 yıl 1. Ve 2 ci renk güzel desem yeterli sanırım Yorumla Soran +1 yıl 1. yi bende çok begendim Yorumla Jn_kaan +1 yıl Bence sur bakalım sende nasıl olacak Yorumla Soran +1 yıl Tırnaklarımı uzatıyorum bakalım Yorumla Jn_kaan +1 yıl Ne zaman sürülen çok uxatna resimdeki bile uzun Yorumla
omerxd_16 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 1. Fotoyla 2. Foto aynı mk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır değil Yorumla
kusurunabakarım Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl pastel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Pastel in hangi rengini önerirsin peki Yorumla
Sumavisigök Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Siyah 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Uzun tırnağa daha çok yakışır değil mi mat oje Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Resimde ki olan oje güzel
mat oje en nefret ettiğim oje çeşidi
Neden
çünkü yakışmıyo tırnaklara bence
Tek kat sürüldüğünde dahi kat kat sürülmüş gibi duruyo bazı tırnaklarda
Bu renk yakışmış eline
Benim elim değil ki djcjs
Özür diliyorum o zaman ben üzerine tiklamadan baktım
Sorunn degil