Güzellik & Bakım Araba sallanırken ruj sürebilir misiniz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Arabada ruj sürebilir misiniz araba sallanırken?#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Günceld 😘 Araba sallanırken ruj sürebilir misiniz? Cevapla Ruj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Sevgilim olsa sürerdim ona :D 1 0 Yorumla
Life-as-Azalea Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 😂 ise giderken her sabah arabada hazirlanirim ben. Hatta yetistirmezsem evde ince belli bardakta cay bile icerim arabada alistim artik dokmeden etmeden 2 0 Yorumla
Sultanaaaaa23363782 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Ruj kullanmam Ama normal dudak parlaticisi yapmasini denemistim Ne kadar zorlansamda sùrmeklenSonunda başarmistim 1 0 Yorumla
happylol Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 92% +1 yıl Bence sürer kadınlar. Ama bir denemek lazım bunu yani çukur falan olursa ki İstanbul içinde düzgün yol yok joker gibi olunabilir. 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Biz de bi Man f2000 var dümdüz yolda giderken bile hamile bir kadını koy içine 15 dakikaya çocuğu doğurur ajsjsj 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Trafik kurallarına uyalım. Yolarım saçınızı başınızı :D 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ruju evde bile doğru düzgün süremiyorum. Arabada yüzümün tamamını boyarım herhalde 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Ben araba dururken bile süremem gibi panik oluyorm yaa sadece ayna karsısnda sürerm 1 0 Yorumla
AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Ruj olarak değil ama mesela içecek tutamam ama süren kadınlar vardır. 1 0 Yorumla
lilithhimsi Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl ikizler burcu olarak her an her yerde yapabiliriz 😄 yetenek işi sonuçta 🧚🏼♀️ 1 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Buna ihtiyacım yok ama challenge gibi bişey olursa denerim 😂😂 0 0 Yorumla
nedenziz Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Kadınlar fırtınalı denizde yatta dahi sürer 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet Yorumla
Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl metroda eyeliner çeken insanım onu mu yapamicam 1 0 Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Süren bayanın yeteğine bağlı 1 1 Yorumla özgürkahraman +1 yıl 💐💐💐💐🌺🦋🦋🐞🌸🐞🌸🦋❤ Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. kullanmam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sevgilim olsa sürerdim ona :D
😂 ise giderken her sabah arabada hazirlanirim ben. Hatta yetistirmezsem evde ince belli bardakta cay bile icerim arabada alistim artik dokmeden etmeden
Ruj kullanmam
Ama normal dudak parlaticisi yapmasini denemistim
Ne kadar zorlansamda sùrmeklen
Sonunda başarmistim
Bence sürer kadınlar. Ama bir denemek lazım bunu yani çukur falan olursa ki İstanbul içinde düzgün yol yok joker gibi olunabilir.
Biz de bi Man f2000 var dümdüz yolda giderken bile hamile bir kadını koy içine 15 dakikaya çocuğu doğurur ajsjsj
Trafik kurallarına uyalım. Yolarım saçınızı başınızı :D
Ruju evde bile doğru düzgün süremiyorum. Arabada yüzümün tamamını boyarım herhalde
Ben araba dururken bile süremem gibi panik oluyorm yaa sadece ayna karsısnda sürerm
Ruj olarak değil ama mesela içecek tutamam ama süren kadınlar vardır.
ikizler burcu olarak her an her yerde yapabiliriz 😄 yetenek işi sonuçta 🧚🏼♀️
Buna ihtiyacım yok ama challenge gibi bişey olursa denerim 😂😂
Kadınlar fırtınalı denizde yatta dahi sürer
Evet
Kafamı sallarım 🤣🤣
metroda eyeliner çeken insanım onu mu yapamicam
Süren bayanın yeteğine bağlı
💐💐💐💐🌺🦋🦋🐞🌸🐞🌸🦋❤
sürdüğüm oldu 😂
kullanmam
Dert değil sürerim.
Sürüyorum