Güzellik & Bakım Dudakları daha silik gösteren makyajları sever misiniz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Dudakları silik gösteren makyajları sever misiniz?Gerçi burada asıl dudaklar "ben burdayım" diyor ama. 😁#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Süper soru 💛 Dudakları daha silik gösteren makyajları sever misiniz? Cevapla Makyaj Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Ben sevmiyorum yani makyaj aslında biraz hafif olmalı 2 0 Yorumla
Afrodit429067 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Ben sevmem öyle kırmızı ya da pembe severim 2 0 Yorumla
TEVFİK_FİKRET600527 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Ben çok seviyorum. Hatta o makyajlı halindeyken dudaklarına yapışmak istiyorum kız arkadaşımın. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl benim dudağımda mat kırmızı ya da bordo harici renk göremezsiniz mümkün değil 2 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Çok belirgin bi dudak şekli varsa tabi arka plana çekmek iyi olur 1 0 Yorumla
Osman01tr Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 95% +1 yıl Dolgun Duran Dudaklar Bence Çok Çekici Duruyor 1 0 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl aslında soruyu pek anlamadım bu yüzde yorum yazamıyorum silik görünmek ne demek 0 6 Yorumla Edameda06 +1 yıl Arka planda görünmek Yorumla bateristartist +1 yıl tüm yüze makyaj yapıp dudağa yapmamak mı yanl Yorumla Edameda06 +1 yıl Hayır dudağa da yapılır ama renk olarak daha açık, belli olmayan renkler flan sürülür Yorumla bateristartist +1 yıl anladımama güzel daha doğrusu orantılı olmaz diye düşündümyüzdeki aşırı makyaj dudaktaki nude rengi baskılar sanki o kişinin değil de başkasının dudağını alıp oraya koymuşlar gibi olur :D :D Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤦♀️ Öyle olmuyor o 🤣. Yorumla bateristartist +1 yıl bilemedim o zamanbence normal makyaj güzel ya macera aramaya gerek yok :D Yorumla
Gunaydin003 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Esmerlere gider. Ama ben koyu severim pembe 1 0 Yorumla
Yujiİtadori Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 102% +1 yıl arkadaş dudak güzel diye güzel duruyor :D 1 0 Yorumla
ElifveNehir Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Abla fenomen olmak zor bişey mi 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Değil Yorumla ElifveNehir +1 yıl bana 20 yorum geliyo yamuluyorum resmen yaw Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Silinmesin🤣 1 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ama silerler 🤣🤣 IAmarPresterAen +1 yıl Seninkini ben silerim 🤣🤩 Edameda06 +1 yıl Siliyorsun zaten 😁 IAmarPresterAen +1 yıl 😊😊☺️😚
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. normal 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben sevmiyorum yani makyaj aslında biraz hafif olmalı
Ben sevmem öyle kırmızı ya da pembe severim
Ben çok seviyorum. Hatta o makyajlı halindeyken dudaklarına yapışmak istiyorum kız arkadaşımın.
benim dudağımda mat kırmızı ya da bordo harici renk göremezsiniz mümkün değil
Çok belirgin bi dudak şekli varsa tabi arka plana çekmek iyi olur
Dolgun Duran Dudaklar Bence Çok Çekici Duruyor
aslında soruyu pek anlamadım bu yüzde yorum yazamıyorum
silik görünmek ne demek
Arka planda görünmek
tüm yüze makyaj yapıp dudağa yapmamak mı yanl
Hayır dudağa da yapılır ama renk olarak daha açık, belli olmayan renkler flan sürülür
anladım
ama güzel daha doğrusu orantılı olmaz diye düşündüm
yüzdeki aşırı makyaj dudaktaki nude rengi baskılar sanki o kişinin değil de başkasının dudağını alıp oraya koymuşlar gibi olur :D :D
🤦♀️ Öyle olmuyor o 🤣.
bilemedim o zaman
bence normal makyaj güzel ya macera aramaya gerek yok :D
Dolgun dudakların daha çekici olduğunu düşünüyorum.
Esmerlere gider. Ama ben koyu severim pembe
Benlik değil sevmiyorum.
arkadaş dudak güzel diye güzel duruyor :D
Abla fenomen olmak zor bişey mi
Değil
bana 20 yorum geliyo yamuluyorum resmen yaw
Silinmesin🤣
Ama silerler 🤣🤣
Seninkini ben silerim 🤣🤩
Siliyorsun zaten 😁
😊😊☺️😚
Hayır sevmiyorum.