Ters bir şey demediğim halde ne bu aşağılama çabası? Zoruna giden bir şey mi oldu?
Ayrıca bilmiyor olmam daha iyi. Senden daha az vakit oldürdüğümü gösteriyor da olabilir mesela di mi? Teknoloji öğrenmek şart diyosun sanki kodlama öğrendin şu an dkndpdjfodndkjf
Ters bir şey demedin mi beni resmen sahtekarlikla suçladin basit şeyleri bilmek vakit öldürmek mi demek ayrica ben programlari kodlama bilmesemde animasyon 3 boyut tarzi uygulamalarin çogunu kullanmayi biliyorum basit bir nedenden yargilayip hemen aşagilama çabasi demen yok mu
Hayır sen yanlış anladın :(( Ben seni sahtekarlıkla suçlamadım. Dümdüz soru sordum. Çünkü animasyon yapmayı bilmeyen bir teknoloji cahili olduğum için tıkladığımda foto yerine site açılmasını anlayamamıştım.🥺
2. Cevabımı okuduktan sonra bunu söylemiş olamazsın ama...
O maksatla niye söyleyeyim? Tamam senin güzelliğinde birinin fotoğrafı makyaj sitesinde olabilir ama bu şekilde kesilmiş falan olmaz. Bi de makyaj iyi yapılmamış göz altındaki çizgi kesikli olmuş falan. Yani tamam insanlara güvenin kalmamış olabilir bunu anlarım ama herkesi bir bilme. Ulaşsana bana.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Fotoğraftakı benim demişsin ama tıklayınca neden makyaj sitesi çıkıyor?
Aşagida uygulamaya ait reklam var ogrenin kullanmayi :)
Makyaj sorusu oldugu icin makyaj reklami çikiyor teknoloji ogrenmek şart
Ters bir şey demediğim halde ne bu aşağılama çabası? Zoruna giden bir şey mi oldu?
Ayrıca bilmiyor olmam daha iyi. Senden daha az vakit oldürdüğümü gösteriyor da olabilir mesela di mi? Teknoloji öğrenmek şart diyosun sanki kodlama öğrendin şu an dkndpdjfodndkjf
Ters bir şey demedin mi beni resmen sahtekarlikla suçladin basit şeyleri bilmek vakit öldürmek mi demek ayrica ben programlari kodlama bilmesemde animasyon 3 boyut tarzi uygulamalarin çogunu kullanmayi biliyorum basit bir nedenden yargilayip hemen aşagilama çabasi demen yok mu
Hayır sen yanlış anladın :(( Ben seni sahtekarlıkla suçlamadım. Dümdüz soru sordum. Çünkü animasyon yapmayı bilmeyen bir teknoloji cahili olduğum için tıkladığımda foto yerine site açılmasını anlayamamıştım.🥺
Hem fake demiş olamam çünkü makyaj sitesi çıkıyor yani. Hani bunu açıklamama gerek yok di mi🤷♂️🙃
Neden beni haksiz cikarmaya çalisiyorsunki ne maksatla sordugunu ikimizde biliyoruz
2. Cevabımı okuduktan sonra bunu söylemiş olamazsın ama...
O maksatla niye söyleyeyim? Tamam senin güzelliğinde birinin fotoğrafı makyaj sitesinde olabilir ama bu şekilde kesilmiş falan olmaz. Bi de makyaj iyi yapılmamış göz altındaki çizgi kesikli olmuş falan. Yani tamam insanlara güvenin kalmamış olabilir bunu anlarım ama herkesi bir bilme. Ulaşsana bana.
En azindan mantikli analiz yapiyorsun tebrikler :) baris ust makyajima duzgun de gozumun ustundekine takiyorum jdjsjd
Üst makyajın düzgün. Şimdi barıştık mı? Ndkdjdlfjdlfj
Takip atsana ya merak ettim bu kırılmış kız kimmiş tanımak istiyorum
Barışmadık mı?
Olum bu ne burada hakikaten bu kadar güzel kızlar var mi
Kansjwndjnqjd teşekkur ederim
Hakikaten senin gözlerin mi bu şu an ben bu fotodaki kızla mı konusuyorum
Allah allah hiç mi gormedin
Burada görmedim jdjdjxjjd
Vardir illa
Varsa da görmedim neyse yeter bu kadar iltifat sana simarirsin sonra iyi formlar
Reelde şimartiyolar zaten teşekkur ederim 🌸
Ok
Sersem tavuk yumurtası bu şeklin adı nerde görsem anlarım
Dalga geçme
Kanka kuaföre gidip makyaj yaptırmayı denemelisin
Başka yerdeki eşyalari kullanamiyorum 0 benim almam lazim
Çok alerjik bünyem
İşte kendi malzemeni kendin götür onlar yapsın
Ee bakariz o gun ama bunun dügünü var nisani var arkadaslar evleniyor para dayanmas
Hımm kuaför nasıl yapmıs bak aynısını yap,😊
Gözlerin güzel zaten hafif bi sürme sür tamam :))
şu an zaten eyeliner var fotografta
Kalsın böyle 😅
Teşekkür ettim bu eyelineri babam şekli buldu uzun yapiyordum normalde yakiştirmiyordu dndmkf
Böyle güzel :)
Babama borcluyum işte ciddi anlamda makyaji biraz geliştirdim ama şu an yanimda değil bu yuzden buraya sordum
İyi yapmışsın da kızlar daha iyi anlar heralde
Ee oyle tabi ama babam annemden çok guzellik tavsiyesi veriyor hahah
😂🤣
Sagol saģol bu muydu unutma yaptıklarını
Anlamadim
dusuk goz kapagi
Cidden düşük mu ya nasil anliyoruz ki
Knk youtubr a yaz dusuk goz kapagi makyaji diye
Teşekkur ettim artik oyle yapariz
Rica
Kapak şeklidir
Oha tespit
Bu sen misin lan
Yok ebem
Ya Allah aşkına boya kutularındaki mankenlerin resmi bu
boy kurtarmiyo yoksa bizide yaparlardi manken 🥲
Ayrica tek boya gozumde var
Tabi canım kesin sensin
Kanka ben degilsem neden bu soruyu sorayim çok saçma değil mi hadi diyelim iltifat geldi elime ne gecicek bana ait değilse
Bilmiyorum çok güzel olduğu için ve gizli olanlar da erkek olduğu için olabilir mi
https://voca.ro/1ouFzxknU57I
Bende ses atıp brad pitt koysam inancan dimi
Abicim sokağa çık biraz guzel kizlarin normal oldugunu anlayacaksin
Afet
Sorumun cevabi ne djndnf
Şekli afet gibi işte abaha
Allah razi olsun afet makyaji yaparım artik ndnsnd
Çok güzel olmuş onu vurgulamak istedim ya
Tesekkur ederimmmm
Kapalı biri gibisin
Bir önemi yokda öyle sezdim yani kapalı açık olsan bir önemi yok yargılama simdi beni hahaha
Bu nereden çıktı
Bi yerden çıkmadı tahmin sadece öyle misin
Hayir
Yanlış anlamadın umarım
Yok normal bir soru ama konu hariç her yorum geldi
Öyle deme ben cevabımı verdim ilk afet gibi gözlerin ve makyajın bazı klasik cevaplar vardır ya ilk nereye bakarsın gözlerine bakan çok şanslı
Valla begeniyolar ediyolwr ama anlamadigim şekilde başka kizlarla sevgili oluyo bu erkekler jsnsjdnsj
Konuşup tanışmak ister misin?
Ben senden buyugum :(
Ne kadar?
3 yaş kadar
02 liyim?
Profilin 19 diyor kdndnf
Ala ala nerden ayarlaniyor ki hiç bakmadım
Sen kaçlısın
Üye olurken bende 02 liyim
Tanışalım ister misin en kötü Sohbet ederiz
Hayır mı ):
Sosyal medyaya pek guvenemiyoum :(
Evet haklısın ama rahatsız olursan vurursun tekmeyi bir şans ver bence
Olumsuz isen de lütfen bekletme
Fakeden mi guven kazanilir bilmiyorum belki iyi biririsindir ortam yanliş
Şans vermeni istiyorum bisi kaybetmezsin hatta kazanırsın fakden yaz Sohbet sorarsa orijinale geçeriz zaten senin icin dedim
Teşekkur ederim gonlunce olsun her şey
Pekii teşekkür ederim umarım seninde gönlünce olur kendine iyi bak