Güzellik & Bakım İlk aldığınız makyaj malzemesi neydi? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Ben kalem, far, rimel seti almıştım küçükken her şey içinde dahil sanıp. Sizin neydi peki?. İlk aldığınız makyaj malzemesi neydi? Cevapla Makyaj Soruları Rimel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Hiç makyaj malzemesi almadım bir gün eşim ya da sevgilim olursa ona almak isterdim hediye olarak :) 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl https://ibb.co/XSrwMrtBu makyaj malzemesi olarak mı geçiyor? Evet ise bu 😂 1 7 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Hayır tabii ki de 🤣🤣 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl O zaman yok çakmak bakımı için almıştım bunu olmadı 😔 Netten aylaynır alayım bari 😂 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Sana ben bir eyeliner alayım olmayacak böyle 🤣🤣 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Bu kadar düşünceli olma bahtıgüzel 😂😂 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Oldum bile 😬 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Fark ettim 😂 sen yine de şaapma 2. Bir mika olayı yaşanmasın 😂 Yorumla Kitapdelisibirkiz +1 yıl Nivea dan kirazlı lip balm😅 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Ruj 💄, maskara ve far seti lise zamanımda falandı. 1 0 Yorumla
Smilinggirll Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ben ilk gloss ve göz kalemi almıştım 12 yaşında 😀 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Ruj aldım 10 yaşımda, kiremit kırmızısı 😎 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Tarçın kırmızısı bir ruj da vardı mazide hiç unutmam crayon ben sipariş ettim :) Yorumla tuba-sueda +1 yıl Evet tarçın işte 😄 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Gloss lipstick 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Hep glossla başlıyoruz :) Yorumla
Naziknur56taş Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Lip balm 12 yasında 9sene önce 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Hangi markaydı Yorumla Naziknur56taş +1 yıl Beatuy lip balm renksiz olan vanilyalı Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Vanilyalı bende de daima bulunur Yorumla Naziknur56taş +1 yıl 👍👍 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Revlon ruj 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Güzelmiş Yorumla Illecebrous +1 yıl hala revlon favori rujlarımdandır Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Mac ve revlon çok iyi rujda Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hiç makyaj malzemesi almadım bir gün eşim ya da sevgilim olursa ona almak isterdim hediye olarak :)
https://ibb.co/XSrwMrt
Bu makyaj malzemesi olarak mı geçiyor? Evet ise bu 😂
Hayır tabii ki de 🤣🤣
O zaman yok çakmak bakımı için almıştım bunu olmadı 😔
Netten aylaynır alayım bari 😂
Sana ben bir eyeliner alayım olmayacak böyle 🤣🤣
Bu kadar düşünceli olma bahtıgüzel 😂😂
Oldum bile 😬
Fark ettim 😂 sen yine de şaapma 2. Bir mika olayı yaşanmasın 😂
Nivea dan kirazlı lip balm😅
Ruj 💄, maskara ve far seti lise zamanımda falandı.
Ben ilk gloss ve göz kalemi almıştım 12 yaşında 😀
Ruj aldım 10 yaşımda, kiremit kırmızısı 😎
Tarçın kırmızısı bir ruj da vardı mazide hiç unutmam crayon ben sipariş ettim :)
Evet tarçın işte 😄
Gloss lipstick
Hep glossla başlıyoruz :)
Maskara almıştım.
Eyeliner ve ruj
Lip balm 12 yasında 9sene önce
Hangi markaydı
Beatuy lip balm renksiz olan vanilyalı
Vanilyalı bende de daima bulunur
👍👍
Revlon ruj
Güzelmiş