Güzellik & Bakım Makyajım nasıl? quilaaaaaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Arkdaslar Türk lirası düşüyor bende bizim dükkandayım ucuz makyaj ürünlerini alıp Rastgele makyaj yaptım eğlenme maksadıyla Ne düşünüyorsunuz? Makyajım nasıl? Cevapla Makyaj Soruları En Ucuz Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Güzel bence değişik yani farklı olmuş 0 0 Yorumla
Pembikklihatun Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Askom TC ekonomisini temsilen gözüne yumruk yemiş gibi bi efekt yapsan mük olurdu 0 0 Yorumla
vvandering Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Sen TL nin değer kaybetmesine nasıl bağladın bu durumu kanka 0 1 Yorumla KaanArducc +1 yıl TL nin defer kaybetmesi herşeye vurur dostum? İthalatçı bir ülkeyiz. Yorumla
Theprefrontalarea Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bende hemen youtbee kanalı açmalısın kesin tutar mükemmel knks smxksks 0 0 Yorumla
Jn_kaan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Fena sayılmaz ama yüzünde makyaj yok hibi 0 1 Yorumla Jn_kaan +1 yıl Gibi Yorumla
AURA00 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Makyaj yeteneklerini dünyaya tanıtmalısın derim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Güzel bence değişik yani farklı olmuş
Askom TC ekonomisini temsilen gözüne yumruk yemiş gibi bi efekt yapsan mük olurdu
Sen TL nin değer kaybetmesine nasıl bağladın bu durumu kanka
TL nin defer kaybetmesi herşeye vurur dostum? İthalatçı bir ülkeyiz.
Bende hemen youtbee kanalı açmalısın kesin tutar mükemmel knks smxksks
Qhahahahahsgdtgdbxvxb koptum
Tatlı bır kardesımızsın
Çok dehşet olmuş aman allahım
Sanatsal bir çalışma olmuş :)
Fena sayılmaz ama yüzünde makyaj yok hibi
Gibi
Sence olmuş mu?
Umarım rüyama girmez
mükemmel bir eser daha
Kendi kendine eğlenebilmen güzel doğal :d
Makyaj yeteneklerini dünyaya tanıtmalısın derim.
Ne bu sulu boyamı
Kuliste ağlayan palyaço
gtume donmussun quila
Bayaa iyi bu aradaa dhhdhd
Bizim Ayberk’e benzemişsin
Yapmasanda olurmuş
mütüş
Prenses gibi
Sanatsal olmuş cidden
Harika
eyi.