Güzellik & Bakım Makyajda kaşlarınızı da boyar mısınız? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Makyajda kaşlarınızı da boyar mısınız?#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💫 Güncellemeler+1 yıl SS . Makyajda kaşlarınızı da boyar mısınız? Cevapla Makyaj Soruları Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Boyamıyorum 1 0 Yorumla
mavikelebek1995 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Evet kaş kalemimle boyuyorum.Bazen de far kullanıyorum açık kahve veya bazen koyu kahve 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Oha kaş boyanıyor mu harbiden 😂 Çok gereksiz ya 😂 2 2 Yorumla fesfs +1 yıl Hahah evet artık oda boyaniyor, başka nere kaldi bilmem 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla buketgchn +1 yıl Aslında değil kurtarıcı diyebiliriz özellikle kaşı şekilsiz ya da az veya gerçekten belli bir boşluk varsa stresten kaş yolma ile kurtarıcı oluyor keşke ihtiyaç duyulmasa Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Boya değil de kaş wax kullanıyorum genelde 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hayır zaten doğuştan kara kaşlıyım sadece kaş sabitleyici kullanıyorum o kadar. 1 0 Yorumla
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kaşlarıma mikroblading işlemi yaptım o nedenle ihtiyaç duymuyorum 1 0 Yorumla
Menekşelim Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Boyamıyorum. Günlük makyajda gerek duymuyorum çok abartılı duruyor bence 1 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Ben boyamayı severim de ah bir de becerebilsem 😂 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Boyuyorum çok az belirginleşsin diye. 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Boyamıyorum
Evet kaş kalemimle boyuyorum.
Bazen de far kullanıyorum açık kahve veya bazen koyu kahve
Oha kaş boyanıyor mu harbiden 😂
Çok gereksiz ya 😂
Hahah evet artık oda boyaniyor, başka nere kaldi bilmem 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Aslında değil kurtarıcı diyebiliriz özellikle kaşı şekilsiz ya da az veya gerçekten belli bir boşluk varsa stresten kaş yolma ile kurtarıcı oluyor keşke ihtiyaç duyulmasa
Boya değil de kaş wax kullanıyorum genelde
Hayır zaten doğuştan kara kaşlıyım sadece kaş sabitleyici kullanıyorum o kadar.
Kaşlarıma mikroblading işlemi yaptım o nedenle ihtiyaç duymuyorum
Kaşlarım simsiyah zaten boyamaya gerek kalmıyor
Boyamıyorum. Günlük makyajda gerek duymuyorum çok abartılı duruyor bence
hayır boyamam
Ben boyamayı severim de ah bir de becerebilsem 😂
Hayır, boyamıyorum
Boyuyorum çok az belirginleşsin diye.
Boya nedir bilmem 🤣
Makyaj yapmam boyanmaz amaya
Yok boyamam dogal rengi daha guzel
Hayır
Hayır tabiki