Güzellik & Bakım Kırmızı ruj ve kırmızı oje arasında savaş çıksa, sence kim kazanır? tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik#Dostluk maçı değil, bildiğin savaş.#fireball#tubasueda Kırmızı ruj ve kırmızı oje arasında savaş çıksa, sence kim kazanır? Cevapla Ruj Soruları Oje Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Çekicilik olarak bence ruj kazanır ama kırmızı ruju pek kimse tercih etmez çünkü herkese yakışmaz. 1 0 Yorumla
Gnossienne_No1 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Çok fantastik bir soru, bence ikisinin yeride ayrı. 0 0 Yorumla
BoşAkbilSesi Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 62% +1 yıl Kırmızı oje kazanırda Ben beyaz oje seviyorum 🤣 0 0 Yorumla
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Savaşta kim kazanır bilemiyorum ama ben kırmızı oje ve kırmızı ruju pek sevmiyorum 😀 0 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bence oje. Ben kırmızı ojeyi çok seviyorum 😃 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kırmızı ruj. Çünkü alev alev yangınlarına çağırıyor 😅☺️ 0 0 Yorumla
Nebede Takip Et Xper 3 Yaş: 40 +1 yıl Berabere çünkü ikiside hayatımda vazgeçilmez boyutta 0 0 Yorumla
ÇılgınDenek Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Kırmızı ruj net kazanır hayır diyemiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çekicilik olarak bence ruj kazanır ama kırmızı ruju pek kimse tercih etmez çünkü herkese yakışmaz.
Çok fantastik bir soru, bence ikisinin yeride ayrı.
Kırmızı oje kazanırda
Ben beyaz oje seviyorum 🤣
Savaşta kim kazanır bilemiyorum ama ben kırmızı oje ve kırmızı ruju pek sevmiyorum 😀
Bence oje. Ben kırmızı ojeyi çok seviyorum 😃
Kırmızı ruj. Çünkü alev alev yangınlarına çağırıyor 😅☺️
Berabere çünkü ikiside hayatımda vazgeçilmez boyutta
Kırmızı oje bence.
Kırmızı ruj net kazanır hayır diyemiyorum
Kırmızı ruj 💄 kazanır
Siyaj oje kazanır.
Oje kazanır
Kesinlikle ruj
Ruj kazanır
Kırmızı oje kazanır.
Kırmızı ruj elbette