Güzellik & Bakım Göz rengini daha farklı gösterecek bir makyaj var mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Göz rengini daha farklı gösterecek bir göz makyajı var mı?#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 👁 Güncellemeler+1 yıl Süper S. Göz rengini daha farklı gösterecek bir makyaj var mı? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Bence siyah makyajlar 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Neden tuhaf renklerle gözlerinizi perdelersiniz ki? Hafif sade bir makyaj ve göz önüne çıkarsanıza 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Göz rengini degistirmenin en iyi yolu lens takmak 😁😂😊😝 1 0 Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Yeşili vurgulamak için sadece kahve rengi kalem kullanıyorum. 1 0 Yorumla
MavimsiveYeşilimsi Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Ben bir TV programında izlemiştim; Kahverengi gözlere 'mor'. Mavi gözlere 'pembe'. Yesil gözlere 'kahverengi'. Ela gözlere 'yesil' far sürülmeli imiş. Goz rengini Cok belirgin hale getirirmis. 1 0 Yorumla
Quenn4 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Evet var mercan ve mürdüm tonları güzel gösteriyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence siyah makyajlar
Neden tuhaf renklerle gözlerinizi perdelersiniz ki? Hafif sade bir makyaj ve göz önüne çıkarsanıza
Göz rengini degistirmenin en iyi yolu lens takmak 😁😂😊😝
Yeşili vurgulamak için sadece kahve rengi kalem kullanıyorum.
Ben bir TV programında izlemiştim; Kahverengi gözlere 'mor'. Mavi gözlere 'pembe'. Yesil gözlere 'kahverengi'. Ela gözlere 'yesil' far sürülmeli imiş. Goz rengini Cok belirgin hale getirirmis.
Tek yolu makyaj yapmamak
Evet var mercan ve mürdüm tonları güzel gösteriyor
Lila
Imkansiz