Güzellik & Bakım Yaz makyajı nasıl olmalı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Yaz makyajı nasıl olmalı? Sizce❓#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Süper S. ✨ Yaz makyajı nasıl olmalı? Cevapla Makyaj Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Bence hafif makyaj olmalı 1 0 Yorumla
BenYakamoz45 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Terleyeceğin için far vs durmaz. Eyeliner hiç olmaz. BB krem ve sabitleyici yeterli diye tahmin ediyorum. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yazın makyaj yapanlara üzülüyorum ya 😔 1 0 Yorumla
DüşünenMaster Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Alnaynir olsun gerisi mühim değil djdjj 1 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yaz aşırı nem olduğu zaman makyaj hiç olmaz 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Farketmez 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence hafif makyaj olmalı
Terleyeceğin için far vs durmaz. Eyeliner hiç olmaz. BB krem ve sabitleyici yeterli diye tahmin ediyorum.
Sade tonlar kullanılmalı bana göre
Yazın makyaj yapanlara üzülüyorum ya 😔
çok hafif yapılmalı, anında akar
Alnaynir olsun gerisi mühim değil djdjj
Kadınlar için bunun mevsimi yok :D
Yaz aşırı nem olduğu zaman makyaj hiç olmaz
Yaz gibi sıcak 🤣
Farketmez
Resimdeki gibi