Güzellik & Bakım Eyelineri bantsız çekebiliyor musunuz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Eyelineri bantsız çekebiliyor musunuz? (Ben bantlı çekemiyorum asıl bant ile daha uğraştırıcı. Hiç bir şeye ihtiyaç duymadan çekiyorum)#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 🖤 Güncellemeler+1 yıl Süper soruş Eyelineri bantsız çekebiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Eyeliner yapmam ama Eyelineri bantsız çekmek zordur sanırım 1 0 Yorumla
mint__yesili Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Göz kapagim yüzünden eyeliner çekmek zor hatta göz makyaji yapmıyorum ben bir şey gozukmuyor orada niye cekeyim dimi) 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl El ucuna azıcık aylaynır alınır. Gözün bitişine parmak koyulur ve hızlıca tek hamlede cekılır. Sonuç tertemiz aylaynır. 1 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Minik giysinde çıkan etiket olan ince karton , kredi kartı ucu falan bazen uçları onlarlar yapıyorum 😄 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Şunu yardım almadan yapabilen kadın Gerçekten de fazla yeteneklidir 1 0 Yorumla
Ghostian Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Banta gerek yok el yordamıyla da güzel çekilebiliyor 1 0 Yorumla
Gecekusu98 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bant ile daha keskin oluyor ama iki türlü de çekeriz 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Koli bandı kullanıyorum dermişim 🤣 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂 😂 😂
Ashjdv Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Artık çekmiyorum. Tamamen tomboy tarzi giyiniyorum. 1 0 Yorumla
AmorParaSiempre Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl öylesi daha kolay bantla olacak iş değil 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eyelinerı hiçbir şekilde çekemiyorum 1 0 Yorumla
gamzesari1 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Bantlı ya da bantsız asla çekemem hiç bri türlü 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Cekmedigim için bilmiyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Eyeliner yapmam ama Eyelineri bantsız çekmek zordur sanırım
Göz kapagim yüzünden eyeliner çekmek zor hatta göz makyaji yapmıyorum ben bir şey gozukmuyor orada niye cekeyim dimi)
El ucuna azıcık aylaynır alınır. Gözün bitişine parmak koyulur ve hızlıca tek hamlede cekılır.
Sonuç tertemiz aylaynır.
Minik giysinde çıkan etiket olan ince karton , kredi kartı ucu falan bazen uçları onlarlar yapıyorum 😄
Şunu yardım almadan yapabilen kadın Gerçekten de fazla yeteneklidir
Banta gerek yok el yordamıyla da güzel çekilebiliyor
Bant ile daha keskin oluyor ama iki türlü de çekeriz
Koli bandı kullanıyorum dermişim 🤣
😂 😂 😂
Artık çekmiyorum. Tamamen tomboy tarzi giyiniyorum.
öylesi daha kolay bantla olacak iş değil
Eyelinerı hiçbir şekilde çekemiyorum
bantlı da çekemiyorum
Bantlı ya da bantsız asla çekemem hiç bri türlü
Bantla da çekemiyorum
Evet çekebiliyorum ama kuyruksuz
Hiçbir türlü çekemiyorum
Cekmedigim için bilmiyorum
Eyeliner çekmek sanattır.
Asıl bantlı çekemem
Çeken bilir acısını ben hiç çekmedim
Mümkün değil