Güzellik & Bakım Eyelineri kalın mı seversiniz, ince mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Eyelineri kalın sürmeyi mi yoksa ince sürmeyi mi seversiniz?Eyeliner #EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 🖤 Güncellemeler+1 yıl Süper sorulan Eyelineri kalın mı seversiniz, ince mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Eyeliner sürmüyorum ama ince olanları daha güzel bence. 2 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kalın çekiyorum ben gözlerimi ön planda tutmayı daha çok seviyorum. 2 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Eğer gece makyajımsa kalın, gündüz makyajımsa ince veya yarım… 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Minicik gözlerim olduğundan ince daha çok yakışır bana. 1 0 Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Göz tipime uygun olanı bulamadım, beceremiyorum da ama ince olanlar daha hoş. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl konu hakkında hiçbir fikrim yok ama bir denemek isterdim. tabii kendi üzerimde değil hahwjfkekgk 1 0 Yorumla
BlissfullyCurSed Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl https://youtu.be/UwFze7WTnEkabla, öyle bir sordun ki aklıma bu geldi🤣🤣. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Ince ince Yasemince 🤣😂 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂 😂
idilturgut Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ben kalın severim ya gözümü buyuk gösteriyor gerci zaten buyuk de daha da buyuk iste 1 0 Yorumla
_MİLENA__1 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl İnce seviyorum ya şık duruyor kalın gözleri bı değişik gösteriyor 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kafama göre o an nasıl hissediyorsam. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. ince 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Eyeliner sürmüyorum ama ince olanları daha güzel bence.
Kalın çekiyorum ben gözlerimi ön planda tutmayı daha çok seviyorum.
Eğer gece makyajımsa kalın, gündüz makyajımsa ince veya yarım…
Minicik gözlerim olduğundan ince daha çok yakışır bana.
Göz tipime uygun olanı bulamadım, beceremiyorum da ama ince olanlar daha hoş.
konu hakkında hiçbir fikrim yok ama bir denemek isterdim. tabii kendi üzerimde değil hahwjfkekgk
abla, öyle bir sordun ki aklıma bu geldi🤣🤣.
Ince ince Yasemince 🤣😂
😂 😂
Ben kalın severim ya gözümü buyuk gösteriyor gerci zaten buyuk de daha da buyuk iste
İnce seviyorum ya şık duruyor kalın gözleri bı değişik gösteriyor
Kafama göre o an nasıl hissediyorsam.
eyeliner kullanmıyorum :)
Farketmez ben cekmiyom zaten
Cok kalin olmayacak şekilde seviyorum
İnce olunca daha doğal duruyor bence
İnce
ince
Ince
Ince
Ben sevmiyorum eyeliner i
Ben ince sürüyorum.