Güzellik & Bakım Canınız sıkılınca makyaj yapasınız geliyor mu 🤪🤭? olmazlarainat Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Benim bazen oluyor eğlenceli de hihihi🤭😌 Güncellemeler+1 yıl Süper soruuuu✨️ Canınız sıkılınca makyaj yapasınız geliyor mu 🤪🤭? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Hayır yapmıyorum :D 0 0 Yorumla
ÇılgınDenek Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Bazen ben bile düşünüyorum makyaj yapan olsa nasıl görünürüm diye 0 2 Yorumla olmazlarainat +1 yıl Bence etme Yorumla ÇılgınDenek +1 yıl Ahahha yok yok erkeğin işi değil zaten sen yapmış gibisin Yorumla
lastromence8 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Yapıyorum sonra beğenmiyorum siliyorum ve begenmeyecegimi bile bile yapmaya başlıyorum kısaca bile isteye vaktimi çalıyorum 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bazen yapıyorum olesine ve özene bezene saatler boyunca yaptgm makyajdan daha güzel oluyorum şaka gbi 😅😅 0 0 Yorumla
Ausrine Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sıkıldıkça güneş kremimi tazeliyorum max makyaj anlayışım 😄 0 0 Yorumla
İskoçyalı53 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Eywallah annemize özenmiyoruz babamıza özeniyoruz 😕 0 0 Yorumla
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Evet ayol. Allık sürüyorum, oje sürmeyi seviyorum ama çok çabuk kurumuyor canımı sıkıyor kız 0 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Evet bir ara gece yatmadan önce yapıyordum sabah mükemmel yüzümle güne başlıyordum 0 0 Yorumla
Neveragain6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Evet yapasım geliyor ya da saçımla değişik şeyler yapmaya çalışıyorum. :d 0 0 Yorumla
BasakBasak0606 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Evet, yeni yeni renkler, tarzlar deniyorum 😂 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Evet makyajı yapar starmaker da insanların kafasını ütülerim 😅 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Makyaj yapmak değil fakat makyaj malzemesi incelemek ilgimi çekiyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Finallerden sonra makyaj/bakım malzemesi falan alcam. O zaman bol bol yaparım artık 0 7 Yorumla olmazlarainat +1 yıl Ne okuyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Işletme gibi bir bölüm okuyorum dersler ağır değil ama ben biriktirdim sjskskska Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sınavdan sonra düzene koyup devam edicez Yorumla olmazlarainat +1 yıl Nerede okuyorsun peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Knk yorumda yazmayayim ya. Sonuçta anonim uygulama. Yorumla olmazlarainat +1 yıl Tamamdır sen bilirsin ben de Radyo televizyon okuyorum eğlenceli bir bölüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Reis ben Uluslararasi Ticaret ve Lojistik okuyorum. Ama reklamcılık okuyacağım bittikten sonra. Sana takip isteği atabilir miyim? Bu konu hakkında sormak istediklerim var. Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Makyaj yapmıyorum doğal takılıyorum özgüvenim yükseliyor 0 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kiyafet giyip çıkardığım oluyor da😆 makyaj ıı ııh 0 0 Yorumla
mağaradakivampirr10 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 38% +1 yıl Canım sıkılmasada yapasim geliyor 🤭 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yok ya canım sıkılınca direkt siteye sarıyorum 0 0 Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Uyu bence 😂😂 0 2 Yorumla olmazlarainat +1 yıl Sebep Yorumla Angarali-Bebesi +1 yıl Ben oyle istedim Yorumla
kayhanbey3414 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Yok canım gelmiyor 0 1 Yorumla kayhanbey3414 +1 yıl Osbir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hayır yapmıyorum :D
Bazen ben bile düşünüyorum makyaj yapan olsa nasıl görünürüm diye
Bence etme
Ahahha yok yok erkeğin işi değil zaten sen yapmış gibisin
Yapıyorum sonra beğenmiyorum siliyorum ve begenmeyecegimi bile bile yapmaya başlıyorum kısaca bile isteye vaktimi çalıyorum
Bazen yapıyorum olesine ve özene bezene saatler boyunca yaptgm makyajdan daha güzel oluyorum şaka gbi 😅😅
Sıkıldıkça güneş kremimi tazeliyorum max makyaj anlayışım 😄
Eywallah annemize özenmiyoruz babamıza özeniyoruz 😕
Evet ayol. Allık sürüyorum, oje sürmeyi seviyorum ama çok çabuk kurumuyor canımı sıkıyor kız
Evet bir ara gece yatmadan önce yapıyordum sabah mükemmel yüzümle güne başlıyordum
Evet yapasım geliyor ya da saçımla değişik şeyler yapmaya çalışıyorum. :d
Evet, yeni yeni renkler, tarzlar deniyorum 😂
Evet makyajı yapar starmaker da insanların kafasını ütülerim 😅
Makyaj yapmak değil fakat makyaj malzemesi incelemek ilgimi çekiyor.
Finallerden sonra makyaj/bakım malzemesi falan alcam. O zaman bol bol yaparım artık
Ne okuyorsun
Işletme gibi bir bölüm okuyorum dersler ağır değil ama ben biriktirdim sjskskska
Sınavdan sonra düzene koyup devam edicez
Nerede okuyorsun peki
Knk yorumda yazmayayim ya. Sonuçta anonim uygulama.
Tamamdır sen bilirsin ben de Radyo televizyon okuyorum eğlenceli bir bölüm
Reis ben Uluslararasi Ticaret ve Lojistik okuyorum. Ama reklamcılık okuyacağım bittikten sonra. Sana takip isteği atabilir miyim? Bu konu hakkında sormak istediklerim var.
Makyaj yapmıyorum doğal takılıyorum özgüvenim yükseliyor
Evet geliyor ve yaparım 😅
Maske falan yapıyorum
Ben hiç makyaj yapmıyorum ya
Evet yapıyorum
Kiyafet giyip çıkardığım oluyor da😆 makyaj ıı ııh
Çok şükğr böyle huylarım yok😃
Evet üşenmem özenirim üstelik. 😄
Evet ahhsha kombin denerim bir de
Canım sıkılmasada yapasim geliyor 🤭
Yok ya canım sıkılınca direkt siteye sarıyorum
Evet bazen 💄💅