Uygun fiyatlı pembe allık önerilerinizi alabilir miyim?

Merhabalar
Ben uzun zamandır pembe alık arayışındayım ama bir türlü doğru düzgün uygun fiyatlı bir alık bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim :) Benim tam olarak istediğim aradığım alık Kesinlikle mat bitişli simsiz ne fazla soğuk ne fazla sıcak alt tonlu toz pembe bir alık bir de uygun fiyatlı olursa tadından yenmez. Ekstradan söyleyeyim içimde kalmasın tek bulabildiğim istediğime en yakın essence snow much love allık oldu ama artık hiç bir yerde yok özel koleksiyon halinde çıkardığı için belli bir süre satışta olup stok bitince bir daha gelmiyor maalesef ve ben bu alığı çok geç keşfettim bir de 30 TL imiş çok iyi :( (resim ekleyecektim örnek olsun diye ama Xper 2+ olmak gerekiyormuş resim eklebilmek için umarım aklınız da canlanmıştır bu kadar anlatabildim)
Güncellemeler
+1 yıl
Tekrardan Merhabalar 7 ay sonra gecenin köründe bir anda allık önerisi ile hortlamış bulunmaktayım. İyi haber hayallerimin o allığını buldum Aslında bulalı çok oldu ama üşengeçlikten güncelleyemedim. Evet saadette gelelim Allığımızın ismi [ Dora Joy Needed allık 01 Wild Pink ] tam olarak yukarıda anlatığım gibi Vegan-Hayvanlar üzerinde test edilmemiş-İçeriği temiz Şu an trndyl da fiyatı 189tl Umarım allık arayışında olanlara yardımcı olabilmişimdir. Kendinize iyi bakın mutlu günler :)
Uygun fiyatlı pembe allık önerilerinizi alabilir miyim?