Güncellemeler
+1 yıl
Tekrardan Merhabalar 7 ay sonra gecenin köründe bir anda allık önerisi ile hortlamış bulunmaktayım. İyi haber hayallerimin o allığını buldum Aslında bulalı çok oldu ama üşengeçlikten güncelleyemedim. Evet saadette gelelim Allığımızın ismi [ Dora Joy Needed allık 01 Wild Pink ] tam olarak yukarıda anlatığım gibi Vegan-Hayvanlar üzerinde test edilmemiş-İçeriği temiz Şu an trndyl da fiyatı 189tl Umarım allık arayışında olanlara yardımcı olabilmişimdir. Kendinize iyi bakın mutlu günler :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Beaulis war iit carmine
Farmasi ürünleri uygundur
Şimdi baktım güzel bir tane buldum Farmasi tender blush sugar pink 15 Çok hoş rengi doğal duruyor köşeye yazdım direk Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim
Sitelere baksan daha iyi olmazmi 😊
Baktım efendim baktım bakmaz olur muyum çare kalmayınca buradan yardım almak istedim artık burada da bulamazsam yapacak bir şey yok artık :(
Kiyamam sana ben sana alıp gönderim çok istiyorsan link at yeterli
Nasil bu😊
😊😊😊😊😊😊😊😊
Link atamıyorum ya burdan
Yok ne demek teklifiniz için sağolun düşünmeniz bile yeter gidip kendim de alabilirim sorun alığı bulamam da
Anladim bende çok anlamadığım için başka şekilde size yardimci olamayacağım maalesef kusura bakmayin hanfendi
Olsun gene de teşekkür ederim beyfendi
Rica ederim hanfendi baska bi paylasiminda görüşmek üzere kendinize iyi bakın 😊
Size de kendinize iyi bakın efendim görüşmek üzere :)
Tsk ederim😊
Tunaydin hanfendi
Tünaydın
Nasilsin
İyiyim sağ olun siz nasılsınız?
Çok şükür bende iyiyim baktım paylaşım yapmamisin bari burdan yazayım dedim bende 😀
Evet nadiren paylaşım yaparım sanırım ya da hiç yapmam belli olmaz sağım solum :D Umarım bir gün Güzel bir alık bulursam buraya güncelleme yaparım belki birinin işine yarar diye
İnşallah 😀😀 hem çarşıya ya da alışveriş merkezine filan gitsene ordada vardir
İyi geceler
Yasiyormusun kiz
Trendyol derdine çare
Evet baktım zaten bakmaz olur muyum genel olarak bir tık pahalı geldiği için ve online değil de gidip kendim görüp içime sinerse almak istedim gene de tavsiyen için teşekür ederim
Rica ederim 😊😊
Kuaför de fikir verebilir
Evet aslında dediğiniz çok mantıklı sonuçta çeşitli farklı farklı makyaj ürünleri kullanıyorlar yardımcı olur tavsiyeniz için teşekkür ederim
pastel likit allığı
Sen önce şu tombik göbeğini erit
@pastil_ ay gotüm sana ne göbeğimden be
Midemi bulandırıyor
@pastil_ sen de benim midemi bulandırıyosun görüşümün altından kaybol
Evet Pastel Show your joy likit alıklarını diyorsun sanırım bir ara 53 numarası kullanmıştım güzeldi tekrar bir bakıcam tavsiyen için çok teşekkür ederim :)
rica ederimm 53 en iyisi bence de
Pasteli n allıklarına bakabilirsin
Evet Pastel'in alıkları çok güzel genel olarak biliyordum şimdi daha detaylı baktım istediğime en yakın Pastel spring blush- on 10 alığını buldum. Daha önce hiç bir kozmetik mağazasında ya da online sitelerde görmedim bulduğum yerde direk yapışıp alacağım tavsiyen için çok teşekkür ederim :)
Rica ederim likit ve krem allıkları çok hoş duruyor
Bilmiyorum
Olsun yine de sağ olun