Güzellik & Bakım Siz açık renk ruj mu seversiniz yoksa koyu renk mi? nurdannffleex Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Evet yorumları alalım :) Güncellemeler+1 yıl @canerozkum süper soru🎀 Güncellemeler+1 yıl @canerozkum teşekkür ederim❤️ Siz açık renk ruj mu seversiniz yoksa koyu renk mi? Cevapla Ruj Soruları Sevgi Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
kalbisükûn Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Görselde ikisi de hoş duruyor. Mat renkli rujları severim özellikle koyu tonlar. 1 3 Yorumla nurdannffleex +1 yıl Evet ama mat olmalı parlak değil Yorumla kalbisükûn +1 yıl Parlak olanları ben de beğenmiyorum Yorumla nurdannffleex +1 yıl Evet yapışıyorlar falan Yorumla
Rahibe-Teressa Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Dudak rengim çok açık ne sürsen o rujun rengini alıyor ben de koyuyla açığı karıştırıp sürüyorum 0 3 Yorumla nurdannffleex +1 yıl Hm genelde hangi renkleri karıştırırsn Yorumla Rahibe-Teressa +1 yıl Baktım çok kahverengi ten rengiyle açıyorum griye kaçan bir renk varsa pembeyle mat ruja tek çare gloss o an kafama ne eserse onla karıştırıyorum Yorumla nurdannffleex +1 yıl Hmm anladım Yorumla
putthathere Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl kendi ten rengime koyu renk rujları yakıstırıyorum ben 0 1 Yorumla nurdannffleex +1 yıl Bende bendee Yorumla
bireylulmeselesi_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Nude tonları seviyorum genelde, arada bir de koyu sürerim 0 1 Yorumla nurdannffleex +1 yıl Evet nudeler başka
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Açık tonlar bana yakışmıyor en çok yakışan ruj rengi bordo 0 4 Yorumla nurdannffleex +1 yıl Belki yakışıyordur ama sürekli o tonlar kullandığın için açık tonlara gözün alışık değildir Yorumla 3_FourLeafClover_2 +1 yıl Olabilir ama başkası da söylemişti Yorumla 3_FourLeafClover_2 +1 yıl Yakışmadığını Yorumla nurdannffleex +1 yıl O zaman öyle Yorumla
Pelin73748 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Dudak kalemi üstüne lip gloss benim favorim 0 5 Yorumla nurdannffleex +1 yıl Woww Yorumla Pelin73748 +1 yıl Neye woww dedin Yorumla nurdannffleex +1 yıl Benimde favorim bazen çyle Yorumla Pelin73748 +1 yıl Favori kombom Yorumla nurdannffleex +1 yıl Aynen öylee Yorumla
IRMOS Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Açık renk seviyorum. 0 1 Yorumla nurdannffleex +1 yıl Evet açıkta ayrı bir güzel Yorumla
DavidLuizx Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl mat kırmızı yasa mat bordo sür 0 2 Yorumla nurdannffleex +1 yıl Kırmızının ayrı bir çekiciliği var o kadını çekici yapıyor Yorumla DavidLuizx +1 yıl ölüyü diriltir;) Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Sevdim nir öpücük kondurabilirmiyim 0 4 Yorumla nurdannffleex +1 yıl Neee😂 Yorumla Hadiiyani +1 yıl Çok güzel ve çekici bir öpücük kondurabilirmiyim bu güzelliğe demek istedim. Selamlar Yorumla nurdannffleex +1 yıl Yok knk sağol Yorumla Hadiiyani +1 yıl Canın sağolsun knk sevgilerimle Yorumla
_-Velhasıl-_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Dudak rengime yakın olanları genelde. 0 1 Yorumla nurdannffleex +1 yıl Hm evet şık ve doğal durabilir Yorumla
BoşAkbilSesi Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 62% +1 yıl Resime bakarsan koyu daha çekici duruyor 0 6 Yorumla nurdannffleex +1 yıl Evet Yorumla BoşAkbilSesi +1 yıl Sence hangısı peki? Yorumla nurdannffleex +1 yıl Ben koyu kullanıyorm genelde Yorumla BoşAkbilSesi +1 yıl Baya çekici duruyordurlar Yorumla nurdannffleex +1 yıl Yess Yorumla BoşAkbilSesi +1 yıl Güzellll Yorumla
yokartıkLeBronJamesS Takip Et Bilge Yaş: 110 +1 yıl Tadının güzel olmasını isterim 0 2 Yorumla nurdannffleex +1 yıl Tad değil knk renk Yorumla yokartıkLeBronJamesS +1 yıl Renk fark etmez 🙈 ama yakışıyorsa bordo güzeldir. Yorumla
lllDeatmylovelll Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Ruj sevmem öpünce ruj tadi aliyon 0 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Koyu severim 0 1 Yorumla nurdannffleex +1 yıl Evet koyu güzel Yorumla
Sonocbukucuu Takip Et Xper 5 Yaş: 110 +1 yıl Acik. Dikkat cekmesinden rahatsiz oluyorum 0 1 Yorumla nurdannffleex +1 yıl Hmm Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. koyu 0 1 Yorumla nurdannffleex +1 yıl 🎀🎀 Yorumla
nonoş3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl İkincisi benim favorim o ruju suruyorum 0 4 Yorumla nurdannffleex +1 yıl Ahahah bende Yorumla nonoş3434 +1 yıl Tesadüf diyelim dudağı çok ogosteriyo Yorumla nurdannffleex +1 yıl Aynen Yorumla nonoş3434 +1 yıl 1incisini surucen zaman dudağa köyü renk kalem çekmek gerekiyo sonuçta açık renk Yorumla
ErossTicco Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Kıpkırmızı yakışıyor 0 1 Yorumla nurdannffleex +1 yıl Kırmızı asil Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Koyu 0 1 Yorumla nurdannffleex +1 yıl Evett Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl nude tonlar 0 2 Yorumla nurdannffleex +1 yıl Evet evet mükemmell Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl siyah da cok sexsı ama herkes kendıne yakıstıramıyor makyaj komple bır sanat... en ıyı profesyonellerde duruyor.. Yorumla
bayyalnizadam Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl kırmızı ruj 0 1 Yorumla nurdannffleex +1 yıl 🙏 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl mat renkler severim 0 1 Yorumla nurdannffleex +1 yıl Evet bende parlak ya da ıslak ruj sevmem Yorumla
Dumanlı0 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl ikiside efso duruyor 0 3 Yorumla nurdannffleex +1 yıl Evet ben o açık renge düştüm numarasını aldım haftaya alıcam Yorumla Dumanlı0 +1 yıl bordomsu olanda güzel olur bakk Yorumla nurdannffleex +1 yıl Evet evet hepsi var bende Yorumla
Seductive34 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl kırmızı tonları 0 3 Yorumla nurdannffleex +1 yıl Kırmızı daha çekici asil Yorumla Seductive34 +1 yıl Bordo da aşk Yorumla nurdannffleex +1 yıl Tabi Yorumla
beriljk7 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl İkinci gibi 0 1 Yorumla nurdannffleex +1 yıl Ahah bende Yorumla
yuruyenkafeın Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Sevmem 0 3 Yorumla nurdannffleex +1 yıl Niye Yorumla yuruyenkafeın +1 yıl Zevkler ve renkler:) Yorumla nurdannffleex +1 yıl Anladımm Yorumla
eyelover Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl kirmizi 0 1 Yorumla nurdannffleex +1 yıl Evet kırmızıda harika asilliği gösteriyor çekici gösteriyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Görselde ikisi de hoş duruyor. Mat renkli rujları severim özellikle koyu tonlar.
Evet ama mat olmalı parlak değil
Parlak olanları ben de beğenmiyorum
Evet yapışıyorlar falan
Dudak rengim çok açık ne sürsen o rujun rengini alıyor ben de koyuyla açığı karıştırıp sürüyorum
Hm genelde hangi renkleri karıştırırsn
Baktım çok kahverengi ten rengiyle açıyorum griye kaçan bir renk varsa pembeyle mat ruja tek çare gloss o an kafama ne eserse onla karıştırıyorum
Hmm anladım
kendi ten rengime koyu renk rujları yakıstırıyorum ben
Bende bendee
Nude tonları seviyorum genelde, arada bir de koyu sürerim
Evet nudeler başka
Açık tonlar bana yakışmıyor en çok yakışan ruj rengi bordo
Belki yakışıyordur ama sürekli o tonlar kullandığın için açık tonlara gözün alışık değildir
Olabilir ama başkası da söylemişti
Yakışmadığını
O zaman öyle
Dudak kalemi üstüne lip gloss benim favorim
Woww
Neye woww dedin
Benimde favorim bazen çyle
Favori kombom
Aynen öylee
Açık renk seviyorum.
Evet açıkta ayrı bir güzel
mat kırmızı yasa mat bordo sür
Kırmızının ayrı bir çekiciliği var o kadını çekici yapıyor
ölüyü diriltir;)
Sevdim nir öpücük kondurabilirmiyim
Neee😂
Çok güzel ve çekici bir öpücük kondurabilirmiyim bu güzelliğe demek istedim. Selamlar
Yok knk sağol
Canın sağolsun knk sevgilerimle
Dudak rengime yakın olanları genelde.
Hm evet şık ve doğal durabilir
Resime bakarsan koyu daha çekici duruyor
Evet
Sence hangısı peki?
Ben koyu kullanıyorm genelde
Baya çekici duruyordurlar
Yess
Güzellll
Her ikisini de severim..
Tadının güzel olmasını isterim
Tad değil knk renk
Renk fark etmez 🙈 ama yakışıyorsa bordo güzeldir.
Ruj sevmem öpünce ruj tadi aliyon
Koyu severim
Evet koyu güzel
Acik. Dikkat cekmesinden rahatsiz oluyorum
Hmm
koyu
🎀🎀
İkincisi benim favorim o ruju suruyorum
Ahahah bende
Tesadüf diyelim dudağı çok ogosteriyo
Aynen
1incisini surucen zaman dudağa köyü renk kalem çekmek gerekiyo sonuçta açık renk
Kıpkırmızı yakışıyor
Kırmızı asil
Koyu
Evett
nude tonlar
Evet evet mükemmell
siyah da cok sexsı ama herkes kendıne yakıstıramıyor makyaj komple bır sanat... en ıyı profesyonellerde duruyor..
kırmızı ruj
🙏
Açık renk.
Koyu renk
Fark etmiyor
mat renkler severim
Evet bende parlak ya da ıslak ruj sevmem
ikiside efso duruyor
Evet ben o açık renge düştüm numarasını aldım haftaya alıcam
bordomsu olanda güzel olur bakk
Evet evet hepsi var bende
kırmızı tonları