Güzellik & Bakım Rimel sürmemek makyajda en büyük eksiklik mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Rimel sürmemek makyajda en büyük eksiklik mi? Rimelsiz makyaj olur mu?Bence en büyük eksiklik olur Rimelsiz makyaj tuzsuz yemek gibidir 😬 sizce❔#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 👁✨💖 Güncellemeler+1 yıl Günco Rimel sürmemek makyajda en büyük eksiklik mi? Cevapla Makyaj Soruları Rimel Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Eksiklik değildir pek 2 0 Yorumla
şizofrenikbağyan Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Bence öyle ama kisinin kirpikleri uzunsa hafir. bi cildi renklendirmeside yeterli olabiliyo 4 0 Yorumla
Güzelimözelimm Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Hayatım boyunca rimel kullanmadım niye eksiklik olsun ya😅 2 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Benim için çok çok büyük bir eksiklik, bebeğim benim o 1 0 Yorumla
Uzaklarınşarkısı Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Ben makyajda rimelsiz düşünemiyorum. En büyük destekcim😃😃 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Benim açımdan evet o mavi rimel her daim sürülür 😊 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Rimelsiz kirpik şekersiz çaya benzer 🤣🤣 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂 😂 Çayı şekersiz içiyorum ama kirpiğim rimelsiz olamaz 🤣 IAmarPresterAen +1 yıl Nayir nolamaz 🤣
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yooo hiç de değil bende daha da hoş görünüyor 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Rimelsiz olmaz 1 4 Yorumla aysekaptan +1 yıl Red kit gibisin canim Yorumla Edameda06 +1 yıl O neden @aysekaptan 🤣 Yorumla aysekaptan +1 yıl @edameda06 yazar yazmaz begendin canim hizlisin Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂 Hı anladım @aysekaptan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eksiklik değildir pek
Bence öyle ama kisinin kirpikleri uzunsa hafir. bi cildi renklendirmeside yeterli olabiliyo
Hayatım boyunca rimel kullanmadım niye eksiklik olsun ya😅
Benim için çok çok büyük bir eksiklik, bebeğim benim o
Ben makyajda rimelsiz düşünemiyorum. En büyük destekcim😃😃
Benim açımdan evet o mavi rimel her daim sürülür 😊
Rimelsiz kirpik şekersiz çaya benzer 🤣🤣
😂 😂 Çayı şekersiz içiyorum ama kirpiğim rimelsiz olamaz 🤣
Nayir nolamaz 🤣
Yooo hiç de değil bende daha da hoş görünüyor
Evet rimel en önemli parça
Rimelsiz makyaj olmaz
Sırf rimele bile tavım.
Rimelsiz olmaz