Güzellik & Bakım Göz makyajında gölgeli geçişli far mı seversin, tek renk far mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Göz makyajında gölgeli geçişli far mı seversin, tek renk far mı?#EdamedaMakyajTrendleri 💄❣️ #MaybellineNewyork 💖 Güncellemeler+1 yıl Güncellendi Göz makyajında gölgeli geçişli far mı seversin, tek renk far mı? Cevapla Makyaj Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. tek renk far 1 0 Yorumla
lizaben Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Göz makyajı giyilen kıyafete ve gidilen yere göre değişir de,gün içerisinde assolist gibi full makyaj gezmeyi sevmiyorum ben. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Senin gölgeli geçişin yeter aşkım 🥰😍🤩😘 1 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂😘🥰💋 IAmarPresterAen +1 yıl Gölgene teslimim güneşte daha da güzelleşiyor 😍🤩😘 Edameda06 +1 yıl Yha ☺️😍😘🤩🤣🤣 IAmarPresterAen +1 yıl 💘💞💋
kendalliste_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl gölge katarim toprak tonları veya nude tonlar 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. tek renk uyum önemli 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
tek renk far
Göz makyajı giyilen kıyafete ve gidilen yere göre değişir de,
gün içerisinde assolist gibi full makyaj gezmeyi sevmiyorum ben.
Smoke her zaman tercihim
Senin gölgeli geçişin yeter aşkım 🥰😍🤩😘
😂😘🥰💋
Gölgene teslimim güneşte daha da güzelleşiyor 😍🤩😘
Yha ☺️😍😘🤩🤣🤣
💘💞💋
Gölgeli geçiş kahve tonları
gölge katarim toprak tonları veya nude tonlar
tek renk uyum önemli