Güzellik & Bakım Makyajda gözler mi, dudaklar mı ön planda olmalı? beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 54 Yapay Zekaya Sor Makyajda gözler mi, dudaklar mı ön planda olmalı?#orkide#makyajtrendleri Makyajda gözler mi, dudaklar mı ön planda olmalı? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Benim için gözler çünkü kendi gözlerim güzel makyaj da bunu öne çıkartınca çok iyi duruyor 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Benim için gözler daha çok ön planda olmalı kadınlara yakışıyor çünkü göz makyajları. 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Ben gözlerimi ön plana çıkarmayı daha çok seviyorum 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Gözlere uçuk bir sürme yeterli oluyor bence dudaklarda soluk gulkurusu rujla daha netleşiyor gözler çok far çekilip dudaklar etkin rujlaninca abartı fazla oluyor dikkat o nedenle çekiliyor.. 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Hangisi daha dikkat çekici ise onu ön plana çıkarmak lazım. Ben genelde dudaklarımı ön plana çıkarmayı seviyorum 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Kadınlar sanki biraz gözlere dikkat ediyorlar gözleri dikkat ceksin isterler 0 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Gözler kalbin aynısıdır, o yüzden gözleri terih diyorum. 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yapılan makyaja gore degsr bu bnce. Bazen gözler bazen de dudak 0 0 Yorumla
Edanur777x Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Ne kadar göz makyajı yaparsan yap dudakta renk yoksa hiçtir 1 gram makyaj yapma dudağını patlat aşırı dikkat ceker 0 0 Yorumla
Bjhgff Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Dudak cunku dudaklar bal gibi ise opmek ister erkek. Ince dudak olmamali tabi 0 0 Yorumla
Montenq1 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Gözler kalbin aynasıdır tabi ki gözler :) 0 0 Yorumla
İzmirli2735 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yerine göre gözler, yerine göre dudaklar.. 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Gözler daha çekici olmalı sonra dudaklar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Benim için gözler çünkü kendi gözlerim güzel makyaj da bunu öne çıkartınca çok iyi duruyor
Benim için gözler daha çok ön planda olmalı kadınlara yakışıyor çünkü göz makyajları.
Ben gözlerimi ön plana çıkarmayı daha çok seviyorum
Gözlere uçuk bir sürme yeterli oluyor bence dudaklarda soluk gulkurusu rujla daha netleşiyor gözler çok far çekilip dudaklar etkin rujlaninca abartı fazla oluyor dikkat o nedenle çekiliyor..
Hangisi daha dikkat çekici ise onu ön plana çıkarmak lazım. Ben genelde dudaklarımı ön plana çıkarmayı seviyorum
Kadınlar sanki biraz gözlere dikkat ediyorlar gözleri dikkat ceksin isterler
Gözler kalbin aynısıdır, o yüzden gözleri terih diyorum.
Yapılan makyaja gore degsr bu bnce. Bazen gözler bazen de dudak
Göz göze hitap etmeli
Ne kadar göz makyajı yaparsan yap dudakta renk yoksa hiçtir 1 gram makyaj yapma dudağını patlat aşırı dikkat ceker
Dudak cunku dudaklar bal gibi ise opmek ister erkek. Ince dudak olmamali tabi
Gözler kalbin aynasıdır tabi ki gözler :)
Yerine göre gözler, yerine göre dudaklar..
Gözler daha çekici olmalı sonra dudaklar
Gözler
Gozler.
Gozler
Dudak
Dudus
Gözler
Kesinlikle gözler.
Bence gözler olmalı
Dudaklar
Göz ve dudak