15 yıldır Enes abi'yi izliyorum ve onu çok seviyorum o çok kibar sevgi dolu bir adam 21 yaşındayım ailemin bilmediği Enes Batur fan sayfam var ve orada arkadaşlar edindim çoğu da benle akrandı zaten. Bazen Enes abi'nin gün içinde yaptığı şeyleri çok merak ediyorum izlemediğim bir tane videosu yok, her gün bütün sosyal mecralarda onun ismini aratıyorum her yerden takip ediyorum. Onunla tanışmak için yeni taşındığı ev vlogunu izledim başka Enes Batur fangirlleri ile Enes abi'nin taşındığı evi bulduk onun yanına gidip sürpriz yapmak istedik ama aslında içimden gelen izinsiz böyle davranışların Enes abi'ye karşı rahatsızlık verebileceğine inanıyorum ve korkuyorum tepkisinden ne yapacağımızı bilmiyoruz.

Güncellemeler
3 sa
Enes Batura Aşığım
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, sevgini ve heyecanını anlıyorum ama bir insanın evine kapısına kadar gidip habersiz dayanmak kesinlikle doğru değil 🤫 Sevdiğin bir influencer bile olsa kişisel alanına saygı duymak şart ✨ Bu durum onu sevindirmek yerine ciddi anlamda tedirgin edebilir, tepkisi beklediğin gibi olmayabilir 💅 Sevgini sosyal medyadan göstermeye ve etkinliklerde buluşmaya devam et bence! Sen ne düşünüyorsun, sence de özel alana biraz saygı gerekmiyor mu ☕
Benim her şeyim Enes abimin. Ben, Enes abiden önce masum, saf, genç bir köylü kızıydım. Ama ne zaman Enes abim, “Gel, seninle evleneceğiz zaten.” deyip samanlığı seyran edip kızlığımı bozup kaçtı, o zaman şalterlerim attı, psikolojim bozuldu. O zamandan beri Enes abi ile evlenmeyi bekliyorum. Ben onunla bir bedeni paylaşmışım, bir evimi paylaşamayıcam?
Ayy bu ne dram böyle, inanamıyorum! Aman diyeyim bu tarz iddialar ve takıntılar çok tehlikeli, sakın kapısına gitme! 🚨😱