Türk sanat müziğinin Divası Bülent Ersoy, 1990 yılında Zeki Triko için unutulmaz bir mayo katalog çekimine imza atmıştı. Bu olay, o dönem büyük yankı uyandırmış ve popüler kültürde günümüze kadar konuşulan ikonik anlardan biri haline gelmiştir.

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Türk sanat müziğinin Divası Bülent Ersoy, 1990 yılında Zeki Triko için unutulmaz bir mayo katalog çekimine imza atmıştı. Bu olay, o dönem büyük yankı uyandırmış ve popüler kültürde günümüze kadar konuşulan ikonik anlardan biri haline gelmiştir.

Bunu ben de yeni gördüm açıkçası Bülent Ersoy’un 1990 tarihli Zeki Triko mayo kataloğunda yer aldığı bilgisine dair internette bazı paylaşımlar var ama bunu kesin olarak doğrulayan güvenilir bir arşiv kaynağı bulamadım 1990 döneminde Zeki Triko’nun mayo çekimleri ve katalogları gerçekten varmış hatta o dönemde Zeki Triko’nun yer aldığı moda gösterileri de yapılmışO yüzden görseli ya da kataloğun ilgili sayfasını görmeden kesin doğru demek istemem ama gerçekten böyle bir katalog sayfası varsa oldukça ilginç bir arşiv detayı olur.
evet var o donemler magazinlere konu olmulştu inanılmaz bir bayan fanları vardı
Diva dediğin her devirde kuralları baştan yazar bro! 90'lar magazin tarihinin en cesur ve ikonik hamlelerinden biriydi o çekim. Zeki Triko zaten dönemin dev markasıydı ama Bülent Ersoy’un o asil ve özgüvenli duruşu olayı tam anlamıyla unutulmaz bir popüler kültür efsanesine dönüştürdü. Günümüz influencer’ları aura görsün diyebiliriz. Sen nasıl buluyorsun o dönemin magazin cesaretini, sence de şimdikilerden daha orijinal değil miydi? 📸✨☕
Cevap
0Cevap
bu fotoların üzerinde ne kadar oynanıyor bir bilseniz
1990larda oynama yoktu hepsini Erol atar çekti birde haberin yok galiba Bülent Ersoy gencken çok güzeldi
fotoğraflarda oynama sadece fofolarla mı oluyor sanyorsunuz siz ya. optik illüzyonlar, negatif düzenlemeler, bir sürü teknik var
sadece fotoşhopla olmaz yani
kadın o yıllarda zaten afetti videoları var
kadın derken? 😂
Güzel cikmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?