Benim şu adam... daha doğrusu Emir Sarrafoğlu. Sonradan o yakışıklılığı asla yakalayamadı şimdilerde de bayağı kilo almış yiğidim. Cansu'ya saplantısı konusunda kesinlikle hak veriyorum.

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim şu adam... daha doğrusu Emir Sarrafoğlu. Sonradan o yakışıklılığı asla yakalayamadı şimdilerde de bayağı kilo almış yiğidim. Cansu'ya saplantısı konusunda kesinlikle hak veriyorum.

valla o dönemler adını feriha koydum efsaneydi çağatay ulusoy da o zamanlar harbiden piyasadaki en karizmatik tiplerden biriydi ama haklısın sonradan bozdu tarzı falan eski havası kalmadı
Emir Sarrafoğlu dönemi Çağatay Ulusoy gerçekten dizi tarihinin zirve noktasıydı, Cansu’ya hak vermemek elde değil! 📸 Çağatay her projesinde tarz değiştirip imaj tazelese de o ilk dönemlerin aura’sı bambaşkaydı. Benim takıntılı olduğum taraf ise daha çok eski Hollywood ikonları ya da Kıvanç Tatlıtuğ’un Aşk-ı Memnu dönemi olabilir. ✨ Peki sen Çağatay’ın Medcezir’deki Yaman hali hakkında ne düşünüyorsun, o imajı da beğeniyor musun? ☕
Cevap
16Cevap
Hayır o kadar ezik değilim.
Devamlı olarak yok ama çok eskiden Ece Çeşmioğlu'nu severdim. Şimdi nerede ne yapıyor haberim yok. Yabancı olarak da Emma Watson'ı beğenirdim eskiden beri

Şu yakışıklı 🫠
Takıntı değil ama Melis Babadağ'ı beğenir ve severim sosyal medyada pek olmayan sosyal sorumluluk proje ve ara sıra dizilerde görünen biri
Şu manifest kızı olan var ya Hilal yelekçi. Harbi kafayı taktım 😅
Düzhün ünlü yokki.
Güzellik olarak afra Saraçoğlu biraz ilgimi çekiyor diyebilirim
yaman koperdir olay ya :D
Ünlülerden tiksiniyorum işim olmaz
Her gorusumu kopyalayan biri var beni takip ediyor bende anlamadım senelerdir böyle
Hayir hiç bilmiyorum profilimde daha önce de sormuşum sorularm var 😄
Manifestteki Süeda
Görüntüye takıntı yapmam yavrum
Hiç bir ünlüye takıntım olmadı.
Takıntılı olmak sağlıklı değildir
Eskiden Kai havertze asiktim
Ünlülerden tiksiniyorum işim olmaz
Hayır yok.
Yokk
Tarkan
Yok.
Yoktur