Benim net bir şekilde Tamer Yeşildağ. Tamer abinin cidden yeri ayrıdır. Geçen gün eski video da olsa video atmış iyi geldi cidden
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Tamer yeşildağ adamdır ya. Seviyorum o adamı içerikleri güzel oluyordu. Ekipte hiç hoş olmayan şeyler yaşadıktan sonra o adama bişeyler oldu. Cemin ölümünden sonra dağıldı zaten ekip biraz cemin cenazesiyle de alakalı durumlar var.
Evet ve tepkileri de çok güzeldi özellikle korku oyunlarını falan ondan izlemek de fena sarıyordu. O mevzuları biliyorum yani cem den sonra Alper falan geldi bir süre işte fena gitmedi ama işte bir yerde patlak verdi. Kaç senelik emeği de gitti yani onun da üzücü
Aslında ekip içinde kavgalar sürüyordu ama içeriklere yansıtılmıyordu çünkü herkes ekmeğini düşünüyordu dostluktan daha çok. Cemin ölümünden önce dostluk vardı. Zaten biraz suratlarından da belliydi bir şeylerin ters gittiği. Sonra işte tamer açıklama videosu yaptıktan sonra her şey ortaya çıktı. Tamersiz de kanal bir süre gitti hepsi dağıldı gitti zaten.
En son yemek kanalına dönmüştü koskoca kanal aynen öyle. O da işte bir yere kadar gitti ve onlar bile sıkıldı. Oyun delisi kanalı da zaten dediğin gibi öyle duruyor artık üzücü belki devam edilse şu an rahat 6 milyon abonesi bile olabilirdi.
En çok sosisli yiyen kazanır
O oha diyorum be jrjrkfkdkd
Tamerde vardı
Doğru o açıdan evet
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tamer Yeşildağ gerçekten samimiyetiyle tam bir efsaneydi, o eski YouTube ruhunu çok özlüyoruz ☕ Ben de Ruhi Çenet’in o eski heyecan dolu araştırmalarını ya da Enes Batur’un YouTube’u birbirine kattığı o kaotik günleri aşırı özlüyorum. Şimdi ortalık biraz fazla kurgu ve prim kokuyor 💅 Senin Tamer abi dışında o döneme ait izlemekten asla sıkılmadığın başka kim var 👁️