1 sa

Kızlar yakışıklı erkek görünce niye kendini tutamıyor?

Benim kocam toplu taşıma şoförü. Kendinden 10 yaş küçük kızlar yazıyor. Kocam yakışıklı, sosyal medyaya fotoğraflarını, videolarını attı mı bütün kızlar, hepsi iltifat edip kur yapıyorlar sana bayılıyorum yakışıklı her türlü... Kocamın tipi jönlere benziyor. En son biyografisine evli yazdım, kendi hesabımı etiketledim, her gün kaç tane kız profilime girip bakıyor. Geçen bir kız yazdı siz onun karısı mısınız? diye. Evet diyorum, diyor ki ben kocanıza yaklaştım, dedim seni çok seviyorum, o da evliyim hanımefendi dedi, ben ısrar ettim, teşekkür ederim ama evliyim dedi. Şimdi sizin hesabınızı onun profilinde etiketli gördüm çok utandım, kocanızın değerini bilin, bütün kızlar onu seviyor, ben insaflıyım ama diğer kızlar onun peşini yemede bırakmazlar falan yazdı. Benim öğretmenim de kocamla yazışıyormuş, kocama videolarını gönderiyormuş, görünce şok oldum. Kocam hep anlatırdı kolejde okurken her gün bir kız söz gönderirdi, bana çıkma teklifi ederlerdi. İnanmazdım. Şimdi hesabındaki kızları görüyorum ne oluyor bu kızlara ya, valla ben bile kocamdan bu kadar etkilenmiyorum. Bir de öğretmenim bana diyor ki kızlar senin kocanın ağzının içine içine giriyor.
Güncellemeler
37 dk
yorumlarda inanmayıp bana hakaret edenler neyin kafasını yaşıyorsunuz? Hani hiç mi gerçek olma ihtimalini düşünemiyorsunuz o kadar mısınız yani? Yetersizlik duygunuz mu tetikledim hayırdır?
Kızlar yakışıklı erkek görünce niye kendini tutamıyor?