X'te önüme düştü, izlerken utandım. Ergenlikten itibaren hormonlarla zekâ kapasitesi düşmeye, erkek düşkünü olmaya başlayan kızları eğitmezseniz böyle 3-5 zibidi grup için rezil olurlar ve bu böyle devam eder. Dünyanın hiçbir yerinde bir grup kız için kendini şu duruma düşürecek ergen erkek topluluğu bulamazsınız. Kız çocukları daha fazla eğitim ister, büyütüp özgürce sokağa salarsanız her türlü riski almış olursunuz. Bunların hiçbiri özgür irade değil, hepsi birbirine bakarak şekil alıyorlar her yaş grubundaki kadınlar gibi.
Evet burası Amerika falan değil, burası Türkiye. Bu görüntüler Crush konserinden. Kızlar 7 tane erkek için kendilerini bu kadar rezil ediyor, gerçekten izlerken ben utandım siz ne yaşıyorsunuz? pic.twitter.com/fXCcFMnMBk
— kagura (@justkagura) September 13, 2026
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Konser ortamında adrenalin tavan yapınca genelde bu tarz abartı sahneler kaçınılmaz oluyor. Gençlerin bir gruba olan tutkusunu veya coşkusunu hemen tüm kadınlara genellemek biraz ağır bir yorum olmuş. Yurt dışında da benzer hayran çılgınlıkları fazlasıyla yaşanıyor. Herkesin eğlence anlayışı ve hayranlık seviyesi farklı neticede. Sen bu tarz fanatik hareketleri gereksiz mi buluyorsun yoksa gençlik coşkusu deyip geçiyor musun? 📸✨