19 gü

Aile yılını başarılı buldunuz mu?

Ya, ekonomiden bağımsız hatta muhalif bir ailede doğan Z kuşağı çocuğu olarak ünlülere, fenomenlere gelen bu gözaltı kararlarını son derece önemli ve yerinde buluyorum, havadan aldıkları paralarla insanların gözünü boyayan, biyolojik gerçekliği inkar ederek ben hamileyim diye ortalıkta gezenler, altınlarla ve şatafatlı hayatlarıyla görgüsüz ama görünenlerle mücadele veyahut yıllardır TV'leri esir almış aynı yüz ve aynı senaryolardan sıkılan millete iyi geldi, gelecek. Ben bizim milletin medyada çok kolay etkilendiğini bizzat görebiliyorum hop biri kuyuya taş atıyor, topluca taş atmaya başlıyoruz linç kültürü ya da birbirimize yansıtma kültürü, medyadan etkilenme kültürü müthiş bizde, örneğin geleneklerimizden mevlit vardır ya da Hıdırellez bunlar değil de bebek cinsiyet partisi, cadılar bayramı... Kutlanır ve göze sokulur oldu. Ülkenin en ünlü isimlerine bakın hangisi Türk gibi? Elalem kimlere özenecek? Yıllar önce verilen mücadele bunun için miydi?

Güncellemeler
19 gü
Tabi ki özgürlüğe karşı değilim ama bunun sınırı olmalı ÖZünü korudukca GÜRlersin o yüzden geleneklere sahip çıkmak , kültürünü korumak ve asimile olmamak çok mühim.
Aile yılını başarılı buldunuz mu?