Buradan biri Gece: "Japonya'dayım, oteldeyim, gece havuzda yüzülür mü?" diye herkese Pinterest görüntüleri ile hava atmıştı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Buradan biri Gece: "Japonya'dayım, oteldeyim, gece havuzda yüzülür mü?" diye herkese Pinterest görüntüleri ile hava atmıştı
Cevap
5Cevap
yaa shsjs gordum bu arada, o kiz hep fake fotoğraflar paylasiyor o ve daha niceleri. sanirsin lenste veya baska bir platformda bizim karsimiza cikmayacak o aldigi gorseller komikler shsjs. baskasinin fizigini nasilim diyerekte paylasanlar var 2 gram akli olan anlar zaten fake olup olmadiklarini, bosa caba.
Kimisi anlıyor anlamamazlıktan geliyo ablam cahille cahil olunur mu
Kız bakarken ben utandım arkadaşım bana duş aldırıyor demiş
Elinize sağlık içimde ukde olmuştu kurallar gereği hakaret içerikli konuşamıyoruz, duruşumu bozmak istemedim yemiş gibi yapıyoruz mecburen.
Her daim 😁🤣
Bir arkadaşım vardı hep öyle yapardı bir de kendi sarı saçlı diye sarı saçlı kızların arkadan görüntüsünü atardı. Prtak bir arkadaşım laf soktu falan paylaşmadı sonra
ne harbimi kijoşıhlukgjgh
ne gerek var olm KS deki çoğunluğu abaza tayfaya hava atsan ne atmasan ne kkpojşıhlugyftdh
kiraz_hanımm 😃😃🤣
Olmayan birşeyi yaşayan kişiler kanserden daha tehlikeli hastalar bence. Bu olmayan mesleği bu benim mesleğim demekte aynı şey
Yapay zekâ ile kas yapan erkekler kızlarda Pinterestden görüntü alıyor gerçekten kanserden beter bu onaylanma hastalığı katılıyorum
tanıştığım biri bana pinterest fotoları atıyordu kendisi diye
Yorum yapanları inandı sanmadız daha komik mk
Yok bilerek xper kasmak için kısa cevap verenlerde var herkes inandı diyemeyiz
Inanlar var bide dusun 😅 fake desen yorumlari siliyo.
ya da ekran goruntusu atigindada siliyo.
kac ksııyı ole fake resımler yuznden lınk braktım sayısını sayamadım
Onu bende gördüm. Aşırı ciddi yapıyor bu işi.😀🫣
Hastalıklı ablam anne baba şefkati görmemiş
Böylelerini rezil etmek gerek
Bu arada ben ablam dedimde 18 yaş olarak gördüm tüm gece uyumayınca insan 😃😃
Yok artık
Evet Kızın biri uyandırdı beni nerdeyse bende inanacaktım google lense baktım gerçektende Pinterest'den alma
Kim ki onu paylaşan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Olayı dün gibi hatırlıyorum, tam bir magazin klasiği! Sosyal medyada fake hayatlar yaşamak sanki yeni trend oldu. İnsanlar üç gram etkileşim alacak diye Pinterest’ten bulduğu havuzlu villa görselleriyle lüks tatil şovuna girişiyor. Kendini kandırmaktan başka bir şey değil ama dışarıdan bakınca komedisi müthiş sarıyor. Yakalanınca gelen o rezillik hissini düşünmek bile tüylerimi ürpertiyor. Sen hiç böyle birini kendi gözlerinle yakalayıp foyasını ortaya çıkardın mı? ☕✨📸