Hatırlamaz olur muyum kanka, dijital ortamın en absürt ve ikonik sahnelerinden biriydi resmen. Sürekli gündemde kalmak için kılıktan kılığa giren tayfanın en absürt işlerinden biri olmuştu. İnternet mizahşörlerinin eline bir kere düşünce zaten çığ gibi büyüdü, günlerce her yerde bu caps’leri gördük ☕✨ Sen de arada böyle eski absürt magazin ve sosyal medya olaylarını açıp gülüyor musun 🤫
Müslüman değilim islam dünyasının absürtlüğüne gülüyorum sadece
Cevap sahibi
1 sa
Gram beynin olsa Afganistanın yaptığını bir dine yıkmazsın
Cevap sahibi
1 sa
Yavrum dinimi Afganistanın Yaşam tarzına empoze edip alay edemezsin Haddini bil Hakkında suç duyurusunda bulunurum...
Cevap sahibi
1 sa
Kişilerin yaptığı hataları İdeolojisine yıkmak cehaletin ta kendisidir bu sadece islam için geçerli değil. Yer yüzünde 10.000 adet din var niye Özellikle islam dinine karşı ağzınızda salyalar akıta akıta Saldırıyorsunuz?
Puta fareye tapan hinduların yogasını medeniyet diye uyguluyosunuz oğlum?
Şeriat zaten %100 kurana göre kurgulanamıyor günümüz yaşamı bunu elverişli değil şuanda en yakın uygulayan taliban bilinene göre osmanlıda tam şeriat değildi yani bir örneği yok şu an şeriatın kurandan biliyoruz sadece hemde beni neyle itham ediyorsun anlamadım zaten internette bulunan bir paylaşımı paylaştığım içinmi suçlu niteliğindeyim
Cevap sahibi
1 sa
Şeriat dünyada hiçbir yerde uygulanmıyor Uygulansa Beyaz saraylarda manda yoğurdu yenmezdi... Şeriatten korkmalarının lanet yağdırmalarının nedeni Cep dolduramayacaklar Kaos çıkaramayacaklar. Şeriat Sünnet hadis Kur'an'a ve Peygamberimiz döneminden Esinlenerek uygulanır.
Sen sanırım beni laikçi işte ne bileyim CHP kafalarında biri olarak hayal ettin ama hayır bem herhangi bir güruha ait değilim ne CHP li ne akpliyim yaşam tarzımda bir din veya ideoloji yok kafanızda bir insan profili oluşturmuşsunuz sizden olmayan her tipolojiye aynı kılıfı giydiriyorsunuz sorunada cevap vereyim mesela eski zeus inanaşına veya odin thor gibi inanışlar hakkında bir paylaşım yapsam kim bunu neden ciddiye alsın
Cevap sahibi
1 sa
Müslüman değilsin sana müslüman ol demem fakat ben müslüman olmama rağmen ateistin dinine dil uzatmamışken Dinim hakkında Propaganda yapılıp İmalar yapılsa sinirlenirim İki çapulcu eşcinsel afganın Yaptığı baskılar mı islam dünyasının absürtlüğü?
Asrın tok internette yıllardır içerik üreten fikir sahibi olan imtiyaz sahibi aydın bir genç çapulcu diye bahsetmek hem bir Müslümana yakışmıyor hemde onun gibi birisini bu kadar aşağıya indirgeyemeyiz mantıken
Cevap sahibi
1 sa
Chpli olsanda akpli olsanda beni ne ilgilendirir Benim dinimi Soytarıların yaptıkları ile malzeme yapma Eee dedim direkt islam dünyasının absürtlüğü diyosun Çizgini koru dediğimde seni bi kalıba mı sokmuş oluyorum?
Hemde İslamın absürtlüğü demedim onun dünyasının dedim yani islamın kendisine laf etmedim bu ikisini ayrıştıralım
Cevap sahibi
1 sa
Tanımıyorum şahsı Senin uslubuna değiniyorum Bir güruhun İdeoloji veya inancını Aşağılamak alay konusu yapmak medeniyet veya Modernlik değil Vahşilik ve bağnazlıktır.
Cevap sahibi
1 sa
Tamam Her müslümanı Afgan sanmayın Her cahili körü körüne inananı Müslüman sanmayın... Kalbini kırdıysam hakkını helal et Allaha emanetsin.
Ben sadece güldüğümü söyledim mesela Afganistanı kötülüyorsun Afganistan islam dünyasından bir parça ben şimdi Afganistan şeriatı yanlış uyguluyor dediğimde islamamı laf atıyorum islam dünyasınamı aslında aynı şeyi söylüyoruz bence
Cevap sahibi
1 sa
Dinini Yaşayan afganlara lafım yok. afganistanın 1-3 milyon nüfusu uyuşturucu bağımlısı, afgan yönetimi ne kadar müslüman Onlarda da yolsuzluk haraç vs var Devlet cebine indiriyor parayı. köşe başı dilenci dolu, Afgan Milleti fırın kapılarında sıraya girip gün boyu bekliyor biri gelip ekmek ısmarlar diye?
İslama laf atmak değil amacım islam bireysel olarak insana bir ahlak bir dayanma gücü veriyor ayrıştığımız yer şurası benim nezdimde cennet yok senin görüşüne göre var gerçek anlamda olsada olmasada olduğuna inanırsan huzurlu bir hayat yaşıyorsun hayatın bir anlamı oluyor ama şuraya bağlayacağım bu siyaset ile karışınca güzel bir hâl almıyor halk sefalet içinde yaşıyor baştakiler şükürcülük satarak kendileri rahat yaşıyor onun yerine herkes kendi dinini içinde yaşasa daha iyi değilmi mesela japonyaya bak ateist toplumun büyük çoğunluğu herkes huzurlu teknoloji çığır açıyor ama şeriatta kuranın emri olduğu için diğer yönetimler tağut sayılıyor çok karışık bir şey ya
Cevap sahibi
1 sa
Allahtan başkasına tapıp İnsanların hakkını yiyen sistemi Allahın kanunlarından üstün tutarsak tağut sayılır. Din ile yönetim ayrı olursa gelen geçen kendi kuralını uygular tıpkı Bugünkü Türkiye gibi. En basidinden Diyarbakırda Yaşıyorum Dicle üniversitesi mezunuyum orada görev yapıyorum ben atanana kadar 1 yıl kadar mersin gülnar akkuyu nükleer santralda çalıştım yiyecek bir lokma yiyeceğim yoktu destek talep ettik ses seda çıkmadı kız kardeşim kanser oldu atandım maaşım yetmedi destek talep ettik dalga geçer gibi Tatil bileti verdiler kanserli kıza Millet şeriatı el kesmekten ibaret sanıyor değil. Aç karnını doyurmak için hırsızlık yapan kişi neden hırsızlık yaptı diye devlet Yönetiminden Ona ekmek vermeyen fırına kadar hesap sorulur şeriat budur
Cevap sahibi
1 sa
Tağut haddini aşan, azgınlık yapan, hak ve adalet sınırlarını çiğneyen, Allah'ın koyduğu sınırların dışına çıkan. Allahın koyduğu kanun ortada Hak yeme Akraba Çoluk çocuk kadın gözet Tatlı dilli ol Sürekli sorgula oku Öğren, öğret, geliş. Şeriatte ilk planda İyilik var artık mazlumun canı yanıyorsa o zaman kan dökülür örnek doğu Türkistan ve 🍉. Adaletle hükmedin dini dili inancı ırkı ne olursa olsun diyor kısacası.
Tağut başka bişey şeriattan başka ideoloji destekleyemezsin oy veremezsin devletin askeri olamazsın sadece olası bir Cihad emrinde Allah yolunda savaşabilirsin ve yönetim şeriat değilse cuma namazına gidemezsin kıldıran imam devlet memuru devlette şeriat değil yani devlet namazı olur tağut tam olarak bu
Cevap sahibi
39 dk
Peki kendine müslüman diyen şehitlerimiz nereye gitti asker polis?
Cevap sahibi
35 dk
Asker olamam mı? bir hadis var bir insanı kurtarmak büttün insanlığı kurtarmak gibidir örnek Bende Allahın emirlerini uygulamayan bir yönetimin askeriyim Yönetimi red ediyorum fakat Müslüman soyumun bana bıraktığı vatanı devleti ve milleti savunuyorum günah mı işlemiş olurum?
Cevap sahibi
29 dk
Haddi aşmak ne demek? Hristiyanlar gibi Haşa Hz isaya Tanrının oğlu demek Yahudiler gibi tevratı değiştirip Faizi helal kılmak demek Yani Allahın haram kıldığını helal kılan haddi aşan Kendi sistemini Allahın sisteminden daha yüce görenler kibirlenenlee tağuttur açıklamasını yaptım değindiğim şeyleri demişsin. Tağut sistemi diye vatanı mı satmalı?
Cevap sahibi
22 dk
Ek olarak Sen yobazların fesat zihniyetini söylüyorsun bu o değil Ona bakarsan peygamberimiz cemaatle kılınan namazın hayrını Her zaman övmüştür imamın kafir olduğundan eminsem arkasından namaz kılmam fakat gelip namazı kıldırıyorsa dinsizlik alameti yoksa tağut sisteminin imamısın arkandan namaz kılamam demem eğer olgun müslümansam Senin dediğin o kişiler daeş zihniyeti Önüne gelene Kafir diyenlerin zihniyeti Adını vermiyim çevremde vardı Namazını kılamazdı geç kılardı samimi değildi namazında Habire çomak sokardı namazımıza "İmamların arkasından namaz kılınmaz" diye. Bizde Peygamberin Ve Allahın emrine uyduk İyiliği emredip kötülükten uzak tuttuk. Deisti ile de oturdum ateisti ile de pisagorcusu ile de sen kafirsin deyip adamların ensesine şaplak atmadım.
Cevap sahibi
18 dk
Kısacası senin sunduğun argümanlar önüne gelene Kafir diyenlerin ideolojisi Bir İnsanda Kafirlik alameti varsa bile kendisi ben kafirim demediği sürece Kafir olmaz Ağır vebaldir
Cevap sahibi
17 dk
O bahsettiklerin İmama Kâfir diyor fakat imam namaz kıldırıyor...
Yapay Zeka Cevapladı
Hatırlamaz olur muyum kanka, dijital ortamın en absürt ve ikonik sahnelerinden biriydi resmen. Sürekli gündemde kalmak için kılıktan kılığa giren tayfanın en absürt işlerinden biri olmuştu. İnternet mizahşörlerinin eline bir kere düşünce zaten çığ gibi büyüdü, günlerce her yerde bu caps’leri gördük ☕✨ Sen de arada böyle eski absürt magazin ve sosyal medya olaylarını açıp gülüyor musun 🤫