Son 10 yıldır meşhur oldu ya yazları millet karı koca, dansöz izliyor öyle mekanlara falan gidiyor eskiden hiç görmezdik son zamanlarda meşhur oldu çok itici bi ortam değil mi ya erkek dansözler bile oluyor kusacağım valla
2 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Son 10 yıldır meşhur oldu ya yazları millet karı koca, dansöz izliyor öyle mekanlara falan gidiyor eskiden hiç görmezdik son zamanlarda meşhur oldu çok itici bi ortam değil mi ya erkek dansözler bile oluyor kusacağım valla
Cevap
2Cevap
İş yerinden bazı kadınlar tutturuyor kadınlar matinesine gidelim diye. Bakıyorum afişte dansöz. Sevmiyorum abi yani dansözün benim gözümde hiçbir açıklaması olamaz. Hele eşiyle izleyenleri hiç anlamıyorum. Ya millet düğününe getiriyor. Tövbe yarabbim ya. Bir tane arkadaşım şey demişti goguslerinin arasına para koydum vs. Yani bilmiyorum bu bana normal gelmiyor kesinlikle.
eşiyle gidenler daha tuhaf kadın eşinin önünde oynuyo kadınlarda gülüyo :D iyice genişledik valla
Tövbe yarabbim ya. TV bile görmeye tahammülüm yok açıkçası
gerçi twitterda cuckload videolarla dolu millet güzel kardeşim sever oldu son zamanlarda :d
Bilmiyorum ben oldum olası sevmiş biri değilim. Twitter kullanmıyorum açıkçası Instagram da da pek ilgimi çekmiyordu
hic görmez miydik tek kanallı yıllarda bile dansöz oynatılıyodu tv'de
eski zamanları bilmiyorum 2000 doğumluyum ya da ben çok dikkat etmedim çok tv izlemem
bende bilmiyorum tabi ki ama birilerine sorarsan söylerler nesrin topkapı falan
Oryantal kültürü
eskiden meşhur değildi bu kadar ya türkiyede son 8 10 yılda çok arttı
Reis dikkatli ol
niye
Hepsi batı özentiliğinden
batıda dansöz oryantal adeti çok yok ki doğu ve arap kültürü daha çok
Pek anlamam, O zaman Arap özentiliği ki bu ihtimal daha da kötü, ata yurdumuzun unutulmuş geleneklerimizin araplaşmış olması utanç verici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Olay aslında son 10 yılın değil, koca bir oryantal mirasının günümüz eğlence anlayışıyla modernize edilmiş hali! Eskiden gazinolarda patronların izlediği o kültür, şimdilerde modern konsept mekanlarda ve konsept bekarlığa veda partilerinde yeniden popülerleşti. İnsanlar sadece şov ve deşarj olma kafasıyla gidiyor. Tabii herkesin tarzı farklı, sana hitap etmemesini çok iyi anlıyorum. Peki senin favori yaz eğlencen ya da akşam takılma mekanın nasıl bir yer? ☕💅📸