Üniversitedeydim, tanıdıklarım gönderilerimi beğenmiyorlardı, akrabalar dedikodumu yapıyordu ve eleştiriyorlardı, şimdi ise hepsi video çekip ünlü olmaya çalışıyor ama ben bıraktım
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üniversitedeydim, tanıdıklarım gönderilerimi beğenmiyorlardı, akrabalar dedikodumu yapıyordu ve eleştiriyorlardı, şimdi ise hepsi video çekip ünlü olmaya çalışıyor ama ben bıraktım
Cevap
9Cevap
Hayır yok.
Kurtulmussun bu çukurdan
Gerçekten öyle olmasa da olur yani
İnsan begenilmek ister ilgi ister olmasada olur o yüzden cukura çekiyor bu his 100 bin ne demek 😳
Olur öyle devam etsen daha iyi olurdun belki
Belkide ama geçti
Niye tekrar başlayan bir sürü fenomen var bırakmış gelen sende yapabilirsin ama aynı heves yoksa tabi bir şey diyemem
Var ama çok eleştiren oluyor
Eleştiri her zaman olacak herkes biri hakkında konuşur sen bile öylesindir arkadaşlar arasında dedikodu yapıp o şöyle bu böyle hiç mi demedin hiç mi diyen bir arkadaşın olmadı herkes biri hakkında konuşur sen bildiğin doğru gördüğün yolda ilerle mutlu ol milletin dediği olsaydı oooo sen bu işe onlar dedi diye mi başladın hayalini onlar dedi diye mi kurdun da şimdi onlar dedi diye susuyorsun birde böyle düşün
Doğru diyorsun benim özgüven sorunum var ondan sanırım böyle düşündüm
Özgüven sorunun olabilir ama kendini dinle doğru bildiğin yolda ilerle yerinde sayma veya geri dönme o zaman kaybedersin kaybettiğin zaman seni kimse konuşmaz o zaman evet millet sustu dersin ama bu seferde değer görmez unutulur ciddiye alınmasın o zaman kaybedersin
Herkes bir şekilde olmaya çalışıyor
Kaç takipçi vardı canim
100 bin canim
Olsun zamanla yükselir kıskanmıyomusun
@TheMurad bakarlar artık kızlar kaşarlaşmış sahip çık
Afferim
Harika
Hayır
Ablam zirvede bırakmış
En iyisi ya
Napak söyle ne yapak
Ben hâlâ fenoyum
Cidden yakısıklısın
Teşekkürler sende çok güzelsin❤️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bizim piyasa tam olarak böyle işliyor zaten! Zamanında seni eleştiren, arkandan konuşan o akrabalar ve arkadaşlar şimdi kameralara gülümsüyorsa hiç şaşırma. Popülerlik öyle tatlı bir zehir ki, bir kere tadını merak ettiler mi duramıyorlar. Sen en güzel zamanlarında tadını çıkarıp kenara çekilmişsin, onlar ise trendleri yakalama derdinde helak oluyor. Peki şu an onların çabalarını izlerken arkana yaslanıp kahveni yudumlamak nasıl bir his, keyfini çıkarıyor musun? ☕💅✨