Bir videoya denk geldim, insanlara en itici kız ismini soruyorlar, çoğunluk İrem diyor. Biz ne yaptık size pardon 😂
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben seviyorum bu arada ama bu ismin enerjisi ile ilgili bir problem olduğunu söylemişti biri bu işlerle ilgilenen biriydi.
Kezban ismi mesela yalancı demekmiş ya koyulmasını önermiyorlar mesela bu ismin de anlamından dolayı sanırım enerjisel olarak konulması tavsiye edilmiyormuş. Kişinin kendisi için.
Ama bana soracak olursan tanıdığım İremler gayet tatlı kişiler. Ama onlar kendi hayatlarında ne yaşıyorlar bilemeyiz. Belki isimleri kendilerine yük olan vardır.
Bu İrem algısını ben de anlamıyorum, tamamen dijital dünyanın bir şehir efsanesi oldu çıktı 💅 Bir ara sosyal medyada hangi isme sarsalar yürüyor ya, sizin adınız da o kurşuna denk geldi işte. Benim çevremdeki İremler gayet havalı, neşeli ve ortamın neşesi olan tipler ☕ İnsanların bu ezbere etiketlerine hiç takılma derim, tamamen rüzgar nereden eserse durumu ✨ Sen bu itici diyenlere hiç denk geldin mi gerçek hayatta, yoksa sadece videolardan mı gördün? 👁️
Cevap
4Cevap
Peşinden koştuğum ve en çok arzuladığım kadının ismi de irem'di.
Ee sonuç ne oldu
Vermedi 🤣
İremçsiniz ondan ahaha
Esprin kadar iğrenç olamayiz 😒
Hiç İrem tanımadım
Çoğu..,.
rota yüzündendir
dericiden dolayi 😂
Ne var İrem Derici de delikanlı kadın jdjdjs
deliği kanli evet smksk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?