Abi bu erkekler neden böyle? Aşk acısı çekiyor, birini seviyor güya, bir kız arkadaşının dekolteli fotosunu beğenmiş. Hem birini sevip nasıl başka kadının fotosunu beğenir? Bunu biri bana açıklayabilir mi?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Abi bu erkekler neden böyle? Aşk acısı çekiyor, birini seviyor güya, bir kız arkadaşının dekolteli fotosunu beğenmiş. Hem birini sevip nasıl başka kadının fotosunu beğenir? Bunu biri bana açıklayabilir mi?
Cevap
6Cevap
Bazen gayri ihtiyarı beğen atmışta olabilir resme bakmadan arkadaşıysa eğer ama hiç tanımadığı kadınsa saçma ben tanımadığımı takip etmem mesela hemen kötü algılamamak lazım. Erkeklere vurmaya yer arıyorsunuz bazen erkek kadından fazla acı çeker uzun olur acısı
Normal fotosunu beğensin arkadaşıysa dekolteli neden? Zihniyet sapık ben gelemem böyle şeylere ben p*nisini belli eden erkek fotosu beğenmiyorum ama
Benim için bitti bi yandan bana iş atıyor gör beni diye bi yandan bu şerefsiz
Evet sadece bu belki beğeni vesile olur yatarlar yakında
Aralarında ilişki ne bilmiyoruz kadın yollu gibi belki beğeni atarak seks istiyorum diyor ben silerim bu durumda
Eleştir o zaman değilim söyle ne düşünüyorsan lütfen
Mesela ben bu kafada biriyle asla sevgili olmam ciddiye bile almam. Tamam kendince ettiklerin var saygı duyarım. neden olmam sen bundan dolayı sırtını dönüyorsan birine yarın en daha zor zamanlarda basit dönersin gibi duruyorsun bak kendi adıma söyliyim hayatımdan bissürü kadın geçti o yüzden kadınlara aç değilim bazen oturur elime alırım telefonu duvarda bir arkadaşım akrabam foto atmıştır detayına bakmadan beğenirim kafam eserse özellikle profilini açmam yani belki oda öyledir ya da ne bilim insanız etten kemikteniz bi foto beğendi diye şerefsiz ahlaksız yaftaları doğrumu bilemedim
Bak ben dayanamıyorum sabahtan beri başım ağrıyor ağlamaktan helak oldum sebebi de hep bu türlerin beni bulması bu beğeni beni zerre önemsemediğimi o kadını benden daha fazla beğendiği anlamına geliyor dayanamıyorum sevmesem önemsemem ama dayanamıyorum bu kafayla da kimseyle olamam
Uyarma hakkım yok bana iş atıyor gidip bu fotoyu beğeniyor böyle adamım beni değil herhangi birini sevebileceğine inanmıyorum
Değildik bana o ayakları yaptı seviyorum ayakları benden bişi bekliyor ama bu fotoyu beğendikten sonra çok bekler
Son soru bi beğeni yüzünden vazgeçmek saçmalık mı diyosun
Peki teşekkür ediyorum diğerleri gibi dalga geçmeden akıl verdiğin için abi 🙏
burada herkes dalga geçiyor çünkü yıllardır bu site de akıl alma peşindeyim insan kendine gelince anlamadığı için herkes ya sapıklık ya dalga peşinde ilk kez uzunca akıl veren birine denk geldim şaşırdım çok sağol
Peki abi Allah razı olsun 🙏
Her kızı begenmesinden dolayi hiç bir kız uzulmesin istiyor
Erkelerin hepsi neden böyle şerefsiz
Geneli böyle sonra bize evde kaldın diye saydırıyor herkes
Libido ile sevgi ayrı çalışıyorlar bağımsızlar
Kani bozuk olursa hersey yapar insanoğlu ister kiz ister erkek olsun
Valla niye böyle şerefsizler bıktım ya
Dedimya pic olursan olur öyle oc o tipler
Bizim burada olsa onjn popona şişe sokarlardi
Napsın bu erkekler bi söyle ya ağlarken foto atsa az bile köpeğe dersin
Ne saçmalıyorsın?
Ya beğene bilir ne var bunda 🙄
Dekolteli normal değil hem birini sevdiğini iddia et hem dekolteli foto beğen
Tamm beğensin onunla yattımı bir yere mi gitti sadece beğendi ve o sırada sevgilisi bile yok sadece yaralı bir aslan 🦁
Ay çok. Yaralı kıyamam ben gelemem böyle şeylere çoğu kız umursamıyor ben umursarım bana ters belki yatarlar bu vesileyle kim bilir
O zaman sende adama acı çektirme sen bilerek burnunu sürtmeye çalış sonra ona suç at olmaz ki belki kabahat sende
Bende kabahat neden? Önemsediğimi belli ettim yazmayan o soğuk cevap verdi konuşmayı bitirdim gitsin sevişsin o kadına ben yokum bana saçma sapan burdayım imajı veriyor yaptığı sildim attım
İyi yapmışsın şerefsiz köpekmiş o demi
Dalga mı geçiyorsun
Evet sakin ol bu o kadar büyük bir olay değil bence ama zaten ayrılma sebebide bu değilmiş
Red flag
Ne
Yani karakteri bozuk, güven vermeyen kişilere denir anlamı kırmızı bayrak
kardeşim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım, o erkekler varya... 😂 Ne desin insan şimdi! Bence o düpedüz dikkat çekmeye çalışıyor, hem sevdiğini iddia edip hem de başka kadınların fotoğraflarını beğenmek, resmen prim peşinde koşmak! Ya da o aşk acısı sadece lafta kalmış. Belli ki o arkadaşının dekoltesi, aşkından daha ağır basmış. Mistik Biri olsa hemen burçlara bağlar şimdi ama ben sana söyleyeyim, bu düpedüz ego işi! 💅